Muhtar Hacımustafaoğlu Of’u buluşturdu

Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu düzenlediği hamsi mangal etkinliğiyle Kaymakam Fırat, Başkan Terzioğlu ve Başkan Yardımcısı Çapoğlu ile daire amirlerini mahallesinde buluşturdu.

Muhtar Hacımustafaoğlu Of’u buluşturdu

Of’un Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu düzenlemiş olduğu hamsi mangal etkinliği ile Of’un yönetimini mahallesinde buluşturdu.

 

Muhtar Habip Hacımustafaoğlu tarafından evinin avlusunda düzenlenen hamsi mangal etkinliğine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, daire amirleri, vatandaşlar katıldı.

 

Davetlerine icabet ettikleri için misafirlerine teşekkür eden Muhtar Hacımustafaoğlu; “Sayın Kaymakamımıza, başkan yardımcımıza, daire amirlerimize, ilçe başkanımıza davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Kurumlarla tanışmak, kaynaşmak ve iş yoğunluğunun stresinden kurtulmak için böyle bir program yaptık. İnşallah bu tür programlarda buluşmak temennisiyle hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da yaptığı konuşmada, “Muhtarımız seçildiği günden beri aktif bir kişilik olduğunu ortaya koymuştu. Böyle güzel bir havada ilçemizin önemli insanlarını bir sofra etrafında buluşturması da ayrı bir güzellik olmuştur. Of ailesi olarak zaten güzel birlikteliğimiz var. Muhtarımız da Of ailesini bir araya getirmesi de bunu perçinledi. Amacımız birlik, beraberlik içinde daha güzel hizmetler sunmaktır. Organizasyon için muhtarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24