Müftü Onat Kur’an Bülbülleriyle buluştu

Of Müftüsü Recep Onat, Ballıca Beldesi Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi gören öğrencileri ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Müftü Onat Kur’an Bülbülleriyle buluştu

Of Müftülüğü bünyesinde eğitim veren Ballıca Beldesi Kur’an Kursu 13 hafız için düzenlediği icazet merasiminin ardından yaz tatiline çıkmıştı. Tatilin ardından yeni eğitim öğretim dönemi, yeni öğrencilerin de katılımıyla başladı.

 

Mardin ilinden çok sayıda öğrencinin eğitim gördüğü kursu ziyaret eden Of Müftüsü Recep Onat, öğrencilerle sohbet etti.

 

Ailelerinden uzak bir memlekette Kur’an eğitimi almaya geldiklerini belirten Müftü Onat; “Siz çok değerli bir işi için buradasınız. Kur’a-ı Kerim öğrenmeye, hafızlık yapmaya geldiniz. Ne mutlu sizlere. Ailenizden, annenizden, babanızdan, kardeşlerinizden uzak bir şehre gelerek Kur’an-ı Kerim öğreneceksiniz. Burada sizlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan, sizlerin Kur’an-ı Kerim öğrenebilmeniz için her türlü imkanı oluşturan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen çok değerli insanlar var. Başta Dernek Başkanımız ve Ballıca Belediye Başkanımız Emin Bilgin olmak üzere, Vakıf Başkanımız Mehmet Karakaş’a, Dernek ve Vakıf yöneticilerimize, hayırseverlerimize, belde halkımıza ve gecesini gündüzüne katarak sizleri yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Size tek bir şey kalıyor, o da yeme, içme, giyim, kuşam gibi hiçbir şeyi düşünmeden sadece ders çalışacaksınız. İnşallah kısa sürede bu hafızlığı tamamlayarak, bunun yanında temel dini bilgileri de öğrenerek kendinizi yetiştireceksiniz. Sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Sohbetin ardından Dernek ve Vakıf yöneticileri ile sohbet eden Müftü Onat ve beraberindekilere çay ikram edildi.

 

Ziyarete Of Müftüsü Recep Onat, Vaiz Hüseyin Güven, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ballıca İlme Hizmet Vakfı Başkanı Mehmet Karakaş, Dernek ve Vakıf Yöneticileri ile Kurs hocaları katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24