Müdür Kabahasanoğlu Of Fen Lisesi Kurslarını ziyaret etti

Of Fen Lisesinde başlayan üniversiteye hazırlık kurslarını ziyaret eden Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerle moral ve motivasyon içerikli sohbettte bulundu.

Müdür Kabahasanoğlu Of Fen Lisesi Kurslarını ziyaret etti

Başarılarına her geçen yıl yeni başarılar katan Of Fen Lisesi 2022 yılında üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için üniversiteye hazırlık kurslarına başladı.

24 Temmuz’da başlayan kurs 27 Ağustos’a kadar haftada altı gün eğitim verecek şekilde devam edecek. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Of Fen Lisesinde başlayan üniversiteye hazırlık kurslarını ziyaret edip öğrencilerle moral ve motivasyon içerikli sohbettte bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ziyarette öğrencilere yaptığı sohbette; “Öncelikli olarak bu kursun açılmasında emek ve gayretleri olan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizleri de yazın bu sıcağında herkes tatildeyken geleceğiniz adına bu kurslara devam ettiğiniz için kutluyorum. Of Fen Lisesi başarısıyla kendisini ispat etti. Şimdi sizler yeni başarılar için çalışmalı, başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmalısınız. Başarıya giden yolda iki unsur çok önem arz eediyor. Onlar da inanmak ve çalışmaktır. İnanırsanız, inandığınız idealler için çalışırsanız Allah’ın izniyle başarmanız muhakkaktır. Ben sizin gözlerinizde o ışığı görüyorum. Başaracağınıza inanıyorum. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Allah zihin açıklığı versin.

Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt okullarını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ederek ziyaretle çalışma zim ve gayretlerinin arttığını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24