Müdür Atalay Dernekpazarı’na Ak Parti’den aday

Dernekpazarı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dursun Atalay, AK Parti’den Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Müdür Atalay Dernekpazarı’na Ak Parti’den aday

30 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan 6.isim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dursun Atalay oldu.

 

22 yıldır Dernekpazarı İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Atalay; “Bu süre içerisinde görevim gereği  Dernekpazarı’nın tüm mahalle ve köylerini defalarca gezdim- dolaştım ve Dernekpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızla yakın ilişkiler kurarak  ağabey-kardeş çerçevesinde kaynaştım. İlçe merkezi ile mahalle ve köylerimizin sorun  ve ihtiyaçlarını  yerinde görme imkanına defalarca sahip oldum. Dernekpazarı İlçesine ve değerli halkına daha fazla faydalı olabilmek ve çok daha iyi hizmetler verebilmek için Dernekpazarı Belediye Başkanlığına Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

 

Dernekpazarı halkının kendisine verdiği destek nedeniyle aday olduğunu belirten Atalay; “Aday adaylığına karar vermemdeki en büyük  etkenin Dernekpazarı  halkının her kesimiyle yapmış olduğum görüşmelerde aday adaylığım konusunda vermiş oldukları destekten olduğunu belirtmek isterim. Dernekpazarı İlçemizde her kesimi kucaklayarak, hiçbir ayrımcılık yapmadan, ilçemiz ve halkımızın sorunlarını parti teşkilatımız ve halkımızla el ele vererek el birliği ile çözmek için çıktığımız bu yolun Dernekpazarı’mız için hayırlı olması temennisiyle  aday adayı olmuş ve olacak partili-partisiz  tüm arkadaşlarımıza da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24