Müdür Aktaş’tan İmam Hatipli öğrencilere Hz Hatice kitabı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret ederek kendilerine “Aşka Adanmış bir Ömür, Hz. Hatice” adlı kitabı hediye etti.

Müdür Aktaş’tan İmam Hatipli öğrencilere Hz Hatice kitabı

Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, kendilerine “Aşka Adanmış bir Ömür, Hz. Hatice” adlı kitabı hediye etti.

 

Programda kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “Bu ilin eğitiminden sorumlu olan bir kişi olarak bütün okullar bizim için eşit ve değerlidir. Yalnız bir İmam Hatipli olarak, İmam Hatipte öğretmenlik ve idarecilik yapmış biri olarak size karşı gönül muhabbetim biraz daha farklılık arz ediyor. Çünkü sizin sorumluluğunuz çok önemlidir. Sizler Rabbimizin; iyiliği emreden kötülükten alıkoyan bir topluluk, olmaya aday insanlarsınız. Bu yolda Peygamber Efendimiz’ in (SAV) zorluklarında ona her türlü yardımda bulunan, onu destekleyen hayat arkadaşı Hz. Hatice’nin hayatı sizler için çok önemlidir. Hz. Hatice gibi bir eş olmak hepinizin şiarı olmalıdır. İnşallah bu yolda bu kitap sizler için faydalı olur temennisinde bulunarak hepinizi Allaha emanet ediyorum”  ifadelerini kullandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı teşekkür konuşmasında; “Değerli İl Milli Eğitim Müdürümüzün göreve gelişinden bu yana Trabzon’da eğitimin başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Son TÜİK verilerine göre Trabzon’un eğitimdeki sırası 36. sırasından 19.sıraya yükselmiştir. Hep birlikte inşallah daha çok çalışarak Trabzon’umuzu eğitimde ilk 10’a çıkarmayı umuyoruz. Göreve geldiğinden beri Of İmam Hatip Lisesi’ne üçüncü kez gelmesi nedeniyle de ayrıca sayın müdürümüze öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Fettahoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir ve Okul Müdürü Sedat Gül öğrencilere “Aşka Adanmış bir Ömür, Hz. Hatice” adlı kitabı hediye ettiler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a ayet yazılı tablo hediye etti.  Öğrencilerle toplu fotoğraf çekilmesiyle program sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir memur
Misafir memur - 8 yıl Önce

Bahsi geçen ve öğrencilere dağıtılN bu kitabın özelliği nedir?koskoca il milli eğitim müdürü neden bu kitabın dağıtımının yapılması için o kadar yol gelmiştir?
Bu kitap MEB tarafından mı tavsiye edilmiştir?
Kitabın dağıtılması için kimler finansör olmuştur?

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24