Müdür Aktaş Of Anadolu Lisesi’nde

Of Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğrencilere; “Biz buraya size nutuk atmaya değil sizi dinlemeye geldik” dedi.

Müdür Aktaş Of Anadolu Lisesi’nde

Trabzon son yıllarda ülke genelinde eğitim başarısını artırıyor. Bu başarıda önemli katkısı olan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş zaman zaman okul ziyaretlerinde bulunuyor. Gittiği ilçelerde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Müdür Aktaş öğretmen ve öğrencileri dinliyor.

 

Bu kapsamda Hızır Aktaş Of Anadolu Lisesi okulunu ziyaret etti.  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Anadolu Lisesi Müdürü Vehap Kurt tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş  11/B Sınıfının İnkılap Tarihi Dersine girerek öğrencilerle sohbet etti. Aktaş burada;” Sevgili öğrenciler, sizler ülkemizin en değerli varlıklarısınız. Sizlere ne kadar değer verirsek ülkemizin geleceği o kadar aydınlık olacaktır. İnkılap Tarihi dersini işliyorsunuz. Tarih dersi çok önemlidir. Hele İnkılap Tarihi dersi yakın tarihimizi anlatması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Geçmişinizi bilirseniz geleceğe o kadar bilinçli ve güvenli olarak uzanırsınız. Bizler yeni doğmuş  bir millet değiliz. Bizler köklü tarihi olan milletiz. Bunu öğrenip ona göre hareket etmeliyiz.” diyerek öğrencilere kısa bir konuşma yaparak öğrencilere başarılar diledi.

 

Kabahasanoğlu, “Müdürümüz bize sinerji veriyor”

Müdür Aktaş daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu ile teneffüste öğretmenler tarafından hazırlanan kahvaltıya geçti. Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, “Eğitimde her zaman yanımızda olan İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Onun destek ve direktifleriyle çalışıyor, başarımızı her geçen zaman daha yükseklere taşıyoruz. Kendilerinin çalışma arzusu ve gayreti bize müthiş sinerji veriyor. İnşallah bizlere gösterdikleri teveccüh ve destekleriyle eğitim bayrağını daha yukarılara taşıyacağız.” diyerek ziyaretleri nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş’a teşekkür etti.

 

Aktaş; Başarıda en büyük pay sizlerindir

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da öğretmenlere yaptığı kısa konuşmada,” Biz büyük bir eğitim ailesiyiz. Şükürler olsun ki hep birlikte el ele gönül gönle vererek önemli başarılara imza attık. Bu başarıda en büyük pay sizlere aittir. Bizler sizlere sadece bir nevi eğitim konusunda lojistik destek veriyoruz. Sizler de sınıflarınızda gayret, azminizle başarı sağlıyorsunuz. Eğer sizlerin çalışma arzu ve gayretiniz olmasa bu başarılar ortaya çıkmaz. Biz buraya sizlere nutuk atmaya, konuşmaya değil sizleri dinlemeye, varsa sorunlarınıza çözüm bulmaya geldik. Bizler okullarımızı ziyaret ederek ortak akılla daha güzel neler yapabilirinizin derdindeyiz. Burada çok güzel birliktelik örneği sergiliyorsunuz. Allah bu birlikteliğinizi ve başarılarınızı daim etsin. Hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24