Modern taksi durağı çalışmaları hız kesmiyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan taksi duraklarını yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Modern taksi durağı çalışmaları hız kesmiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun taksici esnafına verdiği söz doğrultusunda başlatılan taksi duraklarını yenileme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda Karşıyaka, Fatih ve Pelitli mahallelerindeki modern taksi durağı inşaatlarında son aşamaya gelindi.

Kısa süre içerisinde hayata geçirilecek olan taksi duraklarının mahallelere yakışır şekilde inşa edilmesi, şoför esnafı ve vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

BİRBİRİ ARDINA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’un estetik bir görünüme kavuşması adına her alanda çalışmaya devam etmekteyiz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun taksici esnafına söz verdiği modern taksi durakları da birbiri ardına hayata geçirilmektedir. Çukurçayır Mahallesi taksi durağının bir süre önce şoför esnafına teslim edilmesinin ardından Pelitli, Fatih ve Karşıyaka Mahallesi taksi durakları da kısa süre içerisinde hizmete açılacaktır. Kent estetiğine uygun olarak inşa edilen duraklarla hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmek hem de taksici esnafının vatandaşa daha rahat bir ortamda hizmet sunması hedeflenmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 01:59

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24