Milli Şairimiz Mehmet Akif ölümünün 83. yılında anıldı

İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 83. yılında Of Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla anıldı.

Milli Şairimiz Mehmet Akif ölümünün 83. yılında anıldı

26 Aralık 1936 tarihinde vefat eden İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 83. yılında Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde düzenlenen programla anıldı.

 

Milli Şairimiz Akif’i anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Mehmet Akif’in, tüm vatan ve millet için mücadele etmiş ve ahirete irtihal etmişlerin ruhu için Kuranı Kerim okundu.

 

Program Mehmet Akif’in hayatını anlatan video sunumuyla devam etti. Video sunumunun akabinde öğrenciler Akif’in en çok sevilen şiirlerinden okudular. Şiir sunumunu Akif’in hayatından kesitlerin yer aldığı tek kişilik tiyatro gösterisi ile anma programı sona erdi.

 

Resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından takdim edildi.

 

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programa Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Of YURTKUR Müdürü Ali Tarakçı, Ak Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Durmuş, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24