Milli Eğitim’de OGS ve yılsonu etkinlikleri masaya yatırıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen müdürler toplantısında Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili son gelişmeler ve yılsonu etkinlikleri gözden geçirildi.

Milli Eğitim’de OGS ve yılsonu etkinlikleri masaya yatırıldı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul ve kurum müdürleri toplantısında Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili son gelişmeler ve okullarda yapılacak yılsonu sosyal ve kültürel faaliyetleri hazırlık çalışmaları değerlendirildi.

 

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde eğitim-öğretimdeki gelişmeler sürekli değerlendirilip tartışılıp yeni yol haritaların belirlenmesi adına okul ve kurum müdürleriyle toplantı tertip ediliyor.

 

Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okul ve kurum müdürleriyle bir toplantı tertip etti. Toplantıda Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili son gelişmelerle okullarda yapılacak yılsonu sosyal ve kültürel faaliyetler konusundaki hazırlık çalışmaları gözden geçirdi.

 

Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada; “Yeni ortaöğretim sistemi ilk kez bu yıl uygulanacak. Bakanlığımız öğrencilerin daha mutlu ve başarılı olması için her türlü tedbiri almaya çalıştı. Bizler de sitemin en iyi şekilde uygulanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ayrıca her yıl olduğu gibi okullarımızda düzenleyeceğimiz yılsonu etkinliklerimizde gerekli çalışmaların gözden geçirilerek bir aksaklığa mahal verilmemesine dikkat edelim. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, başarılar dilerim” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24