Milli Eğitim Müdürlüğü yeni sezonun planlamasını yaptı

2018-2019 eğitim öğretim sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen müdürler toplantısında yeni eğitim-öğretim sezonunun planlamasını yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yeni sezonun planlamasını yaptı

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında Şube Müdürleri Süleyman Bedir ve Numan Turan ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

 

Yeni eğitim- öğretim yılının planlamasını yapıldığı toplantıda birçok konu görüşülerek karşılıklı istişare edilerek planlandı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli müdürlerim hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun. Her günümüz bayram tadında geçsin. Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi ilçemizdeki bu yıl da öğrencilerimizi vatana, millete topluma faydalı bireyler yetiştirme çabasını sarf edeceğiz. Eğitim anlık bir olay değildir aksine eğitim bir süreçtir. Öğrenciye bugün yapmış olduğunuz duyuşsal ve bilişsel bir dokunuş yıllar sonra meyvesini verebilir. Anne ve baba olarak verilerimiz de her şeyden önce birer eğitimcidirler. Onları da mutlaka eğitimin içine katmalıyız. Beraber beşinci yılımıza başladık. Her alanda olduğu gibi eğitimde de bir önceki yılın daha iyisini başarmanın için çabasın olmalıyız. Eğitimin en önemli etkeni, asıl öğesi öğretmenlerdir. Başarı için öğretmenin motivasyon ve gayretini artırmak için daha çok uğraşmalıyız. Hayatta her şey istediğimiz gibi iyi gitmeyebilir bazen olumsuzluklar da yaşayabiliriz önemli olan bu zor günleri bir ve beraberlik içinde hareket edip aşmaktır.” dedi.

 

Milli Eğitim toplantı salonundaki yeni eğitim-öğretim yılı ilk toplantısına katılan Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “2018-2019 eğitim-öğretim yılı şimdiden hayırlı olsun. Geçtiğimiz yıl tüm okulları gezdik. Bu yıl da inşallah bu ziyaretlerimiz devam edecek. İlçemizde güzel işleyen bir sistemimiz var.  Aynı inanç, gayret ve çalışmayla daha iyi işler yapacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun. Kazasız belasız bir eğitim-öğretim yılı geçirmeniz dileyerek başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24