Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasında

Eski Hükümet Konağı’nın yıkılmasının ardından yaklaşık iki yıldır Of Halk Eğitimi Müdürlüğü binasında hizmet veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hükümet Konağına taşındı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasında

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eski Hükümet Konağının yıkılması nedeniyle 18.04.2016 tarihinden beri geçici olarak Of Halk Eğitim Merkezi binasına taşınarak burada hizmet vermeye başlamıştı.

 

Geçen hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle açılışı yapılan Yeni Hükümet Konağına taşınmaya başlayan Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 04 Haziran 2018 tarihi itibariyle yeni Hükümet Konağına taşındı.

 

Hükümet Konağının ikinci katında hizmet verecek olan Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kendi personeliyle, kendi imkânlarıyla, takım ruhuyla gerçekleştirdiği taşınmayla önemli başarıya imza attı.

 

Of’a bu güzel hükümet konağını kazandıranlara teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Öncelikli olarak böyle güzel bir hizmet binasını ilçemize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Valimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allaha şükürler olsun kaza, bela yaşamadan yeni binamıza taşınarak hizmet vermeye başladık. Yeni binamızın baştan aşağıya kadar okullarımızda çalışan İŞKUR personelimizin özverili çalışmalarıyla temizlendiği için onlara çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte kurumumuzun taşınmasında büyük emek sarf eden gerek kendi personelimiz gerekse okullarımızdaki görevli erkek elemanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu şekilde takım ruhuyla çalıştığımız sürece önümüzde hangi engel çıkarsa çıksın üstesinden geleceğimize inanıyorum. İnşallah bundan sonra yeni binamızda hayırlı hizmetler veririz. Rabbim herkese görev süresi içinde hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin” diye konuştu.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN-EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 6 yıl Önce

değerli mesai arkadaşlarım yeni hizmet binasında hayırlı çalışmalar nasip eylesin cenabı allah. İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24