MHP’li Çakıroğlu’ndan Bayburt ve Çaykara Derneklerine ziyaret

MHP’nin Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu, Of Bayburtlular Derneği ile Of Çaykaralılar Derneği’ni ziyaret etti.

MHP’li Çakıroğlu’ndan Bayburt ve Çaykara Derneklerine ziyaret

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala adayların seçim çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor.

 

MHP’nin Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Önceki gün parti yöneticileriyle birlikte Of Bayburtlular Derneğini ziyaret eden Çakıroğlu, Of’ta yaşayan Bayburtlularla sohbet ederek kendilerinden destek istedi.

 

Yaklaşık bir saat süren sohbette yapmayı planladığı çalışmaları anlatan Çakıroğlu; “Bizler uçuk projeler vaad etmiyoruz. Biz yapabileceğimiz mantıklı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Örneğin Of’umuzun Pazaryeri sorunu var. Uygun bir yer belirleyerek Pazar esnafımızla ve halkımızla istişare ederek kapalı mı yoksa açık mı halkımızın isteğine göre bir Pazar yeri yapacağız. Gençlerimize yönelik projelerimiz var. İnşallah 30 Mart’ta Of halkı tercihini bizden yana kullanırsa Of’un değişimi başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Dün gece de İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu, Milletvekili Adayı İbrahim Çakıroğlu ve Parti Yöneticileriyle birlikte Çaykaralılar Derneğini ziyaret eden Çakıroğlu, burada da Of’ta yaşayan Çaykaralılarla bilgi alışverişinde bulunarak kendilerinden destek istedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
FERHAT ÖZTÜRK
FERHAT ÖZTÜRK - 10 yıl Önce

SAYIN ÇAKIROĞLU HER KESİMDEN GÖRDÜĞÜ TEVECCÜN DESTEĞE DÖNÜŞMESİYLE İNŞALLAH BAŞKAN OLUR

mhp
mhp - 10 yıl Önce

caykara ve baybut dernekleri basta başkan ,yonetici tum baybur ve caykarali hemsehrilerimize bizi agirladiklari icic tesekkur ederiz sevgilerle

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24