Memursen’den Çapoğlu ve Sarıalioğlu’na ziyaret

Memursen İl Başkanı Mehmet Kara ve Yönetimi AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Memursen’den Çapoğlu ve Sarıalioğlu’na ziyaret

Memursen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara ve Memursen İl Yöneticileri AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Eğitim Birsen İl Başkan Vekili Erkan Sönmez, Sağlık Sen Şube Başkanı İdris Aydın ve Sağlık Sen Şube Başkan Vekili Çetin Köse ile birlikte Of’a gelen Memursen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Enerji Birsen Karadeniz Şube Başkanı Sezgin Demirci, Enerji Bir Sen Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Çaybaş, Eğitim Bir Sen Of İlçe Temsilcisi Yaşar Osmanoğlu ve Eskipazar Çay Fabrikası Müdürü Halil İbrahim Kurnaz ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Sarıalioğlu ile bir süre sohbet eden ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kara, misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.

Başkan Kara ve beraberindeki yöneticiler kısa bir süre önce AK Parti Of İlçe Başkanlığı’na atanan Ahmet Çapoğlu’nu da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çapoğlu ile de bir süre sohbet eden Başkan Kara ve beraberindekiler, kendisine çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Çapoğlu, Başkan Kara ve beraberindekilere teşekkür etti.

Genel Müdür Alim’i de ziyaret ettiler

Memursen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara ve beraberindeki Memursen yöneticileri Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i de Çaykur Genel Müdürlüğü’nde ziyaret ettiler.

Genel Müdür Alim’den Çaykur ve çay sektörü hakkında bilgiler alan Memursen yöneticileri, Genel Müdür Alim’e de sendikal faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2021, 03:53

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24