Memur Sen Of Temsilcilerinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Memur Sen Of İlçe Temsilcileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ettiler.

Memur Sen Of Temsilcilerinden Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Memur Sen Of İlçe Temsilcileri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

 

Ziyarete Memur Sen Of İlçe Başkanı olan Eğitim Bir Sen Of Temsilcisi Cevdet Hacıbektaşoğlu, Diyanet Sen Of Temsilcisi Cihat Erdoğan, Sağlık Sen Of Temsilcisi Selman Şahin, Büro Memur Sen Of Temsilcisi Dursun Ali Soylu ve Bem Bir Sen Of Temsilcisi Yüksel Yaşar katıldı.

 

Memur Sen Temsileri olarak yapılan çalışmalar hakkında Başkan Sarıalioğlu’na bilgiler veren İlçe Başkanı Cevdet Hacıbektaşoğlu; “Eğitim sürecinin son dönem yoğunluğu ve sizlerin yoğunluğu nedeniyle biraz gecikmeli bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Görevinizde başarılar diliyoruz. Memur Sen Sendikamıza bağlı olarak beş birimimizle Of’ta aktif olarak hizmet vermekteyiz. Eğitimde, sağlıkta ve belediyemizde çoğunluğu elde etmiş yetkili sendika konumundayız. Memur arkadaşlarımızın daha iyi şartlara ve sağlıklı görev yapabilmeleri için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret nedeniyle memnun olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, Hacıbektaşoğlu ve Memur Sen İlçe Temsilcilerine teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
SARAL
SARAL - 10 yıl Önce

YA CİDDEN BÖYLE BİR SENDİKA VARMI BU SENDİKA ÜYELERİNİN HAKLARI İÇİN BU GÜNE KADAR NE YAPTI. TEPEDEN İNME SENDİKACILIĞI ...KISACA YANDAŞ SENDİKA

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24