Maçka’daki acı kazanın acısı Cumapazarı’na düştü

Maçka’da meydana gelen acı kazada Cumapazarılı Terzi Ailesinin 3 ferdi hayatını kaybetti.

Maçka’daki acı kazanın acısı Cumapazarı’na düştü

Trabzon’un Maçka ilçesinde meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarptı. Kazada Cumapazarlı Terzi ailesinin 3 ferdi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre Maçka yönüne giden Birol Hiçyılmaz'ın kullandığı 61 TH 482 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Yılmaz Karakaş idaresindeki 61 RA 154 plakalı otomobille çarpıştı.

 

Kazada, sürücü Yılmaz Karakaş'ın yanı sıra aynı araçtaki Mustafa Terzi, eşi Ümmihan Terzi ve oğlu Selim Terzi hayatını kaybetti.

 

Karakaş'ın kullandığı araçtaki eşi Pakize Karakaş ile diğer aracın sürücüsü Birol Hiçyılmaz ile yanındaki bir arkadaşı da yaralandı.

 

Yaralılar, Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ölen 4 kişinin cenazesi ise Maçka Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Kaza nedeniyle Trabzon-Gümüşhane karayolunun Esiroğlu Mahallesi mevkisinde aksayan trafik, araçların trafik ekiplerince yoldan çekilmesi ve yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.

 

Kaynak: AA

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
MİSAFİR
MİSAFİR - 10 yıl Önce

KESİNLİKLE KARAYOLLARININ HATASI.. DOĞRU DÜRÜST ÖNLEM ALMADILAR.. PEŞİNİ BIRAKMASINLAR.. ÇİFT YOLU TEK GİDİŞ DÖNÜŞ YAPTIYSAN DOĞRU DÜRÜST ÖNLEM ALACAKSIN ... SORUMLULARDAN HESABINI SORSUNLAR.. ALLAH ÖLENLERE RAHMET ETSİN.. AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 10 yıl Önce

MAÇKA İLÇESİNDE TRAFİK KAZASINDA ÖLENLERE ALLAHTAN RAHMET VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24