Kütüphane’de Çocuk şenliği

31 Mart-6 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniyle öğrenciler Kütüphanede buluştu.

Kütüphane’de Çocuk şenliği

Bu yıl 50.si kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniye Of Halk Kütüphanesi’nde bir etkinlik düzenlendi.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan, Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir, Okul Müdürleri ve öğrencilerin katıldığı program Kitap sergisi açılışı ile başladı.

 

Etkinlikte öğrencilere seslenen Kaymakam Arslan: “Bilgi insanı güçlü yapan en önemli özelliklerden bir tanesidir. Bilgili sahibi olarak fark yaratmak istiyorsanız çok kitap okumalısınız” dedi.

 

“Hayat Boyu Kütüphaneler” etkinlikleri kapsamında Of Halk Kütüphanesinden en çok kitap okuyan Mikdat Sarialioğlu Ortaokulu öğrencisi Muhammet Rıza Kuloğlunu’nu tebrik eden ve kendisini ödüllendiren  Kaymakam Arslan, boş zamanlarımda kitap okurum  kelimesi katılmadığını, kitap okumanın bir görev olması gerektiğini ve bu bilinci tüm çocuklarımıza aşılamamız gerektiğini söyledi.

 

Öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla 50. düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği programa katılan öğrencilere meyve suyu ve pasta ikramı yapıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24