Konyalı öğrenciler Of’ta çayı inceledi

Konya Selçuk Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde eğitim gören öğrenciler, düzenledikleri Karadeniz Gezisi kapsamında Çaykur Of Çamlı Çay Fabrikasında çay hakkında bilgiler aldılar.

Konyalı öğrenciler Of’ta çayı inceledi

Konya Selçuk Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde eğitim gören ve İlim Yayma Cemiyeti’nin Yurdu’nda konaklayan öğrenciler, düzenledikleri Karadeniz Gezisi kapsamında Trabzon ve Rize’nin tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular.

 

Gezi kapsamında Uzungöl’ü ziyaret eden öğrenciler, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar tarafından Of’ta ağırlandılar.

 

Çaykur Of Çamlı Çay Fabrikası’nı ziyaret eden öğrenciler, Fabrika Müdürü Yaşar Çakıroğlu’ndan fabrika ve çay hakkında bilgiler aldılar. Fabrikada çayın işlenişini yerinde görme fırsatı bulan öğrencilere Müdür Çakıroğlu tarafından çay ikram edildi.

 

Ziyaretin ardından Of’u gezen öğrencilere Ballıca Belediyesi Eski Başkanı ve Of Belediyesi Trabzon Büyükşehir Meclisi Üyesi Emin Bilgin tarafından Akşam yemeği ikram edildi.

 

Of Sahilinde günün batımını izleyen öğrenciler, sahil tesislerindeki mescitte akşam namazını kıldıktan sonra Of’tan ayrıldılar.

 

Öğrencilerin ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten Yurt Müdürü Ebubekir Özüdoğru gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını ifade ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a, Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu’na ve Başkan Emin Bilgin’e teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24