Kızılay’dan Ballıca Kur’an Kursu öğrencilerine yardım

Of’un Ballıca Kur’an Kursu’nu ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Kızılay tarafından hazırlanan giysileri öğrencilere takdim ettiler.

Kızılay’dan Ballıca Kur’an Kursu öğrencilerine yardım

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve Kızılay Fatih Şube Başkanı Mustafa Türk ile birlikte Of’un Ballıca Mahallesi’nde eğitim veren Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Çoğu Mardin, Diyarbakır, Hatay, Şanlıurfa ve Şırnak gibi doğu illerinden olan 81 öğrencinin Kur’an-ı Kerim eğitimi aldığı kursta öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Fırat ve beraberindekiler, Kızılay İstanbul Fatih Şubesi Başkanı Mustafa Türk ve Kızılay gönüllüleri tarafından hazırlanan kıyafetleri öğrencilere takdim ettiler.

Kızılay Fatih Şube Başkanı Mustafa Türk ve beraberindekilere teşekkür eden Kaymakam Fırat; “Ballıca Kur’an Kursumuz bölgemizin en önemli Kur’an eğitim merkezlerinden biri. Burada çoğu doğu illerimizden olan 81 evladımız Kur’an-ı Kerim öğreniyor ve hafızlık eğitimi alıyor. Devletimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Bugün de Kızılay Fatih Şube Başkanımız tarafından temin edilen giysileri öğrencilerimize takdim ettik. Onları bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu hayra vesile olan Kızılay’ımıza, İlçe Başkanımız Hakan başkanımıza ve Fatih başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenledikleri icazet törenleri her yıl ortalama 15-20 öğrenciyi mezun ettiklerini belirten Başkan Terzioğlu; “Devletimizden ve değerli hocalarımızdan Allah razı olun. Burada güzel bir eğitim yuvamız var. Her türlü konfor var. Çocuklarımız kaliteli bir şekilde eğitim alıyorlar. Her yıl 15-20 arasında öğrencimiz hafızlığını tamamlayarak mezun oluyor. Mustafa Türk başkanımız da bizlere güzel bir destek oldu. Öğrencilerimiz adına kendilerine ve Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan Saral
İhsan Saral - 4 yıl Önce

Kızılay''ın sicili bozuldu malum, umarım bu çocuklara yapılan yardımlar birilerinin vergi kaçırmak için Kızılay'ı paravan olarak kullanmasının önüne geçilerek yapılmıştır. Yapılan hayır hasenadın, şer ile malul olup heba edilmesi ciddi mana da tahammülleri zedeleyecek, güven duygusunu tartışmaya açacaktır. Varlıklarıyla onur duyduğumuz, hassas olan kurumlarımızın varlığı hiç bir şekilde töhmet altına bırakılmamalıdır. En kötüsü de insan aklından hiç çıkmayan "acaba" lar oluyor maalesef.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24