Kırşehirli Şehit Aileleri Of Natural’da

İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle organize edilen proje kapsamında Uzungöl’e gelen Kırşehirli Şehit Aileleri, Of Natural Bazaar’ı ziyaret ederek yöresel ürünler ve çay hakkında bilgiler aldılar.

Kırşehirli Şehit Aileleri Of Natural’da

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, "Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar" projesi kapsamında, Bozkırdan Karadeniz'e kardeşlik gezisi düzenlendi.

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği’nin organizasyonu ile Kırşehirli Şehit Aileleri, Trabzon’u ve Uzungöl’ü ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Uzungöl yolu üzerinde bulunan Of Natural Bazaar Yöresel Ürünler Alışveriş Merkezi ve Çay Fabrikasını da ziyaret eden şehit aileleri, yöresel ürünler ve çay hakkında bilgiler aldılar.

Vuroz Tourism ile gerçekleşen ziyarette şehit ailelerine Vuroz Tur İşletme Müdürü Ceyda Nur Tekin de eşlik etti. Of Natural Bazaar'da Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Saral, İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu ve Tesis Sorumlusu Ali Saral tarafından karşılanan Şehit Ailelerine, tesis ve çay fabrikası gezdirildi.

Of Natural'de bulunan çay fabrikasında üretilen siyah çay, yeşil çay, beyaz çay, yaprak yeşil-siyah çay ve toz yeşil çay maça çayının üretim serüveni, Of Natural Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Saral ve Tesis Sorumlusu Ali Saral tarafından fabrika içerisinde uygulamalı olarak anlatıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Saral tarafından yapılan ve tesiste sergilenen el yapımı sanatsal süsleme bardak kupa ve maket ürünleri, geziye katılan Şehit ailelerinin ilgi odağı oldu.

Geziye katılan Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan yaptığı açıklamada, "Şehit ailelerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak, sosyal ve kültürel anlamda da Trabzon Şehit aileleriyle kaynaştırmak amaçlı planlanmış olan gezimiz kapsamında Of Natural Bazaar'da ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Karadeniz'in ve ülkemizin Turizm merkezlerinden Uzungöl Yolu Üzerinde, geniş bir alanda kurulu Of Naturalde, hem Karadenize özgü yöresel ürünler, hem yine yöreye özgü çay, bal, fındık vb. İle Türkiye genelindeki doğal ürünler bulunmakta, hem de bölgenin en önemli tarım ürünü çayın toplanması ve fabrikada nasıl üretildiği gösterilmektedir. Bölgeye bu işletmeyi kazandırdıkları için ve misafirperverliklerinden ötürü tüm İşletme çalışanlarına ve Vuroz Tourism yetkililerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24