Kireçli’nin Altın Kızları Bocce Şampiyonu

Trabzon’da düzenlenen yarışmada 32 okul arasında il birincisi olan ve Rize’de düzenlenen bölge şampiyonasına 14 takım arasında bölge şampiyonu olan Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu Bocce Takımı Mersin’deki Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Kireçli’nin Altın Kızları Bocce Şampiyonu

Of’un merkezden en uzak mahallesinde bulunan Kireçli Dursun Dumangöz  İlk/Ortaokulu akademik başarılarının yanında spor alanındaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Okulun Yıldız Kızlar Bocce Takımı elde ettiği başarı sonucunda Mersin’de yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

 

Kireçli'nin "Altın Kızları" ilk olarak Trabzon’da il müsabakalarında 32 okul arasında Trabzon Şampiyonu olmayı başardı. Ardından Rize’de yapılan bölge finallerinde 14 il arasında Trabzon’u başarıyla temsil ederek birinci oldu. Yıldız Kızlar Bocce Türkiye finalleri 25-26 Nisan 2019 tarihinde Mersin’de yapılacak. Trabzon’u bölge finallerinde başarıyla temsil eden Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu Yıldız Kızlar Bocce Takımı Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstermek istiyor.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu beraberinde Kireçli Dursun Dumangöz Ortaokulu Yıldız Kızlar Bocce Takımı, Okul Müdürü Ahmet Altunkal, Müdür Yardımcısı Selim Yılmaz, Beden Eğitim Öğretmeni İsmail Soyyiğit, Mahalle Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu  ile Of Kaymakamı Eyüp Fırat makamında ziyaret etti. Kaymakam Fırat başarıdan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “ Öncelikli olarak kızlarımızı tebrik ediyorum. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, okul idaremiz, Beden Eğitim öğretmenimiz, muhtarımız, ailelerimiz kısaca emeği geçen herkesi kutluyorum. Of’umuzun en uzak mahallesinden bu pırıl pırıl yavrularımız çıkıyor ilde, bölgede şampiyon oluyor şimdi Türkiye şampiyonasına gidiyor. İşte bu gerçek başarı hikâyesidir. Ben inanıyorum ki yavrularımız buradan da ilimizi başarıyla temsil edecekler. Burada elde edecekleri yeni dostluklar ve sosyalliklerle hayata hep bir adım önde olacaklardır. Öğrencilerimize Mersin’de yapılacak Türkiye Finallerinde başarılar diliyor, tekrar başarılar nedeniyle kutluyorum.” dedi.

 

Program Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın öğrencilere çeşitli hediyeler verip toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24