Kaymakam Yıldız’dan Çalışanlar’a ziyaret

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız Çalışanlar Mahallesi’ni ziyaret ederek Muhtar Namık Kemal Dizdar’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Yıldız’dan Çalışanlar’a ziyaret

Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, göreve başlamasının ardından Muhtarlar, Kamu Kurumu yöneticileri, İmamlar ve Milli Eğitim çalışanları ile bir dizi toplantılar düzenleyerek ilçe yöneticileri ile tanışarak çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Kaymakam Yıldız, toplantıların ardından mahalle ziyaretlerine başladı. Gittiği her mahallede muhtarların ve halkın sorunlarını dinleyip gerekli notlarını aldı. Ayrıca hasta ziyaretlerinde de bulundu.  Çalışanlar Mahallesi’ni ziyaret eden Kaymakam Yıldız, Muhtar Namık Kemal Dizdar’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Cuma Namazını Mahalle Camii’nde kılan Kaymakam Yıldız, tarihi yapı olup yıkılma tehlikesi arz eden eski okulu inceleyerek gerekli bilgileri dinledi. Daha sonra toplantı yeri olarak  düzenlenen Okulu ziyaret etti.

 

Muhtar Namık Kemal Dizdar’ın ikramı olan pide, ayran, tatlı ve çay sohbetinde mahalle sorunları masaya yatırılarak çözüm için önerileri üzerinde duruldu. Kaymakam Yıldız, yetkisi
içinde olan talepleri değerlendireceğini, diğer talepler için de yardımcı olacağını ifade etti.

Mahallede hasta olan Emine Altuncu ile oğlu Yakup Altuncu’yu da ziyaret eden Kaymakam Yıldız, hastalar hakkında diğer oğlu Yusuf Altuncu’dan bilgi aldı.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24