Kaymakam ve Başkandan İmam Hatipli öğrencilere karne

Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu öğrencilere karne verdi.

Kaymakam ve Başkandan İmam Hatipli öğrencilere karne

2016-2017 Eğitim Öğretim sezonun düzenlenen karne törenleri ve öğrencilerin karnelerin almasıyla sona erdi.

 

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen karne töreni Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

 

Törende konuşan Kaymakam Fırat; “21. yüzyıl eğitim yüzyılı olacak. Genç nüfusunu eğitebilen milletler, dünya sahnesinde ön plana çıkacaktır. Bizim de ülke olarak, millet olarak görevimiz siz sevgili gençlerin en güzel bir şekilde eğitim almanıza yardımcı olmaktır” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Bu güzel günde siz değerli öğrencilerimizin ve ailelerimizin heyecanına ortak olduk. Uzun tatilin sevincini yaşayan öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor; bu dönemi verimli ve güzel geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Sınıflarında ilk üçe giren öğrencilere karnelerini Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte verdiler.

 

Okul birinci ve ikincisini ise Kaymakam Fırat tarafından altın ile ödüllendirildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24