Kaymakam Fırat’tan Ramoğlu’na teşekkür plaketi

Kaymakam Fırat, Of’ta eğitim ve diğer faaliyetlerle ilgili yapılan çalışmaları yaptığı haberlerle kamuoyuna duyuran Gazeteci Adnan Ramoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Fırat’tan Ramoğlu’na teşekkür plaketi

Of’ta eğitim-öğretim ve diğer faaliyetlerle ilgili yapılan güzel çalışmaları yaptığı haberlerle kamuoyuna duyuran ve toplumun doğru bilgilenmesini sağlayan Taka Gazetesi Of İlçe Temsilcisi Adnan Ramoğlu’na Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Kaymakamlık Makamında Of ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun da katıldığı plaket töreninde Kaymakam Eyüp Fırat kısa bir konuşma yaptı. Fırat konuşmasında, “ Kamuoyunun bilgilenmesi için basın çok önemli bir araçtır.  Bu anlamda ilçemizle ilgili yaptığı doğru ve tanıtıcı haberler nedeniyle Adnan beye teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk bilinciyle özellikle yeni çağımızın yükselen değeri eğitim üzerine haberlerinde ağırlık vermesini de ayrıca önemli görüyorum. Kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadeleriyle düşüncelerini belirtti.

 

Taka Gazetesi Of İlçe Temsilcisi Adnan Ramoğlu da plaket töreninde yaptığı konuşmada, “ Gerçekten benim için sürpriz oldu. Çok duygulandım. Ama işimi iyi yaptığımın rahatlığı için de mutlu oldum. Ben eğitim gönüllüsü bir insanım. Eğitim için yapılan yatırımların asla boşa gitmeyeceğine ve toplumların eğitimle yükseleceğine inanıyorum. Bölgenin bir evladı olarak bu zamana kadar yaptığımız çalışmaları bundan sonra da elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz. Bu plaket sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kaymakamıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24