Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan öğrencilere karne

Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu öğrencilere karneleri ile teşekkür ve takdir belgelerini takdim ettiler.

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan öğrencilere karne

Türkiye bugün karne heyecanı yaşadı. 2018- 2019 eğitim öğretim yılının birinci yarı yılı bugün öğrencilerin karnelerini almalarıyla sona erdi.

 

Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğrencilere karneleri ile takdir ve teşekkür belgelerini takdim ettiler.

 

Müdür Kabahasanoğlu; “Yeni başarılara imza atacağız” 

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Şükürler olsun ki kazasız, belasız bir yarıyılı daha geride bıraktık. 7187 öğrenci 600 öğretmenle Of’umuzun eğitimine hizmet veriyoruz. Bugün bu okulda tören yapmamız tesadüf değildir. Okulumuz geçen yıl ilçemizde en başarılı okul olmuştur. İnşallah yeni başarılara da imza atacaktır. Her geçen yıl; sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanda başarılarımız artarak devam ediyor. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de eğitimde bizlerin önemli paydaşı olan velilerimizedir. Onları ve yavrularımızı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum” diye konuştu.

 

Başkan Sarıalioğlu; “İnsani değerler eğitimin önceliği olmalıdır” 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “İlçemizde eğitim başarısı her geçen yıl artarak devam ediyor. Akademik başarı önemlidir ancak insani değerler eğitimin önceliği olmalıdır. Bizler 80’li yılların zor zamanlarında okuduk. Hem olaylara karışmayacaktık, hem de okumaya çalışacaktık. Şimdi sizler çok rahat, güvenli bir ülkede her türlü imkâna sahip olarak eğitim görüyorsunuz. Of’umuzda her türden okul bulunması da önemli bir avantajdır. Amacımız sizlere hedeflediğiniz okullarda eğitim almanızda imkânlarınızı artırmaktır. Sizler hedeflerinizi daima yüksek tutun. Çalışın başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepinizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. Şimdiden sizlere iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Kaymakam Fırat; “İyi ekip çalışmamız var” 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise konuşmasında; “Bir yarıyılı daha sorunsuz tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren öğrencilerimiz dinlenmeyi hak ettiler. Dinlenerek ikinci döneme inşallah hazır olarak başlayacaklar. Mesleğimde 6. farklı ilçedeki görevimi icra ediyorum. Samimiyetle söylüyorum ki eğitimde iyi bir ekip çalışmamız var. Eğitim gönüllüsü bir başkanımız var. Eğitim projelerinde bizleri hiç geri çevirmiyor. Aksine öncülük ediyor. Kendilerinden Allah razı olsun.  Milli Eğitim Müdürümüzün çalışmaları da şehrimizin eğitim başarısında büyük önem arz ediyor. Çalışma azim ve gayretleri nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Siz değerli velilerimizi de katılımlarınız ve öğrencilerinize verdiğiniz desteklerden dolayı kutluyor, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde okul notları bakımından tüm sınıflar düzeyinde okul 5.’si olan öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir tarafından verilirken 4.olan öğrencilere ödülleri İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan tarafından, 3.olan öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, 2.olan öğrencilere ödüllerini Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve 1.olan öğrencilere ödüllerini Of Kaymakam Eyüp Fırat takdim etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24