Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan hastalara moral

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte Of Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan hastalara moral

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile birlikte Of Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

 

Başhekim Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Yirigöz Çağlar, İdari ve Mali İşler Müdürü Reşat Çolak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Burdurlu, Müdür Yardımcıları Kenan Çanka ve Erhan Borozancı tarafından karşılanan Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, hastane ve çalışmaları hakkında kendilerinden bilgiler aldılar.

 

Hastanede tedavi gören hastaları servislerinde ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

Çocuk Servisinde yatmakta olan ve tedavi gören minik hastaları da ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu, kendilerine çeşitli oyuncaklar hediye ettiler.

 

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat ve değerli kardeşim Hakan Karataş ile birlikte Of Devlet Hastanemizi, hastane yönetimini ve hastane personelimizi ziyaret ettik. Servislerde tedavi gören hastalarımızı ve miniklerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Bizleri nazikçe ağırlayan Hastane Başhekimi Şaban Uysal ile birlikte bütün hastane personellerine teşekkür ediyor, Rabbim den tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24