Kaymakam Fırat Güvenlik Zirvesini topladı

Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında toplanan güvenlik zirvesi, Of’taki emniyet ve asayiş hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 Kaymakam Fırat Güvenlik Zirvesini topladı

Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında toplanan Of Güvenlik Zirvesi, Of’un güvenliğini masaya yatırdı.

 

Jandarma Komutanı Onur Yakan, Emniyet Müdür Vekili Murat Elkılıç İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Bedir, Müftü Recep Onat, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Memursen İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Merkez Yenimahalle Muhtarı Yunus Hacıahmetoğlu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı’nın katıldığı toplantıda Kaymakam Fırat katılımcılardan bilgi aldı.

 

Jandarma Komutanı Onur Yakan ve Emniyet Müdür Vekili Murat Elkılıç Of’taki emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında bilgiler verirken, diğer katılımcılar da Of’ta yaşanan olaylar ve sorunlar hakkında bilgi paylaşımında ve çözüm önerileri üzerinde fikirlerini paylaştılar.

 

Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Fırat Toplantıların düzenli bir şekilde aylık olarak devam edeceğini, Of halkının güven ve refahı için tüm birimlerle birlikte görevlerini en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacaklarını ifade etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24