Kaymakam Çiçek’ten Of Fen Lisesi öğrencilerine ödül

TÜBİTAK Projeleri Yarışması'nda "Aydıntepe Yeraltı Barajı Projesi" ile Türkiye birinciliğini kazanan Of Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Kaymakam Çiçek tarafından ödüllendirildi.

Kaymakam Çiçek’ten Of Fen Lisesi öğrencilerine ödül

Katıldığı sosyal, kültürel, akademik yarışmalarda elde ettiği başarılarla adından sık sık bahsettiren Of Fen Lisesinin başarılı öğretmen ve öğrencileri Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek tarafından Kaymakamlık Makamında ağırladı.

52.si düzenlenen TUBİTAK yarışmalarında TÜBİTAK 2204-A Lise Araştırma Projeleri Yarışması'nda "Aydıntepe Yeraltı Barajı Projesi" ile Of Fen Lisesi Coğrafya alanında Türkiye birincisi olmuştu. Ayrıca yazılım alanında “Engelsiz Eldivenler” projesi Trabzon’da birinci olup Erzurum Bölge elemelerine katılıp 3. olmuştu.

Kaymakam Hayrettin Çiçek ağırladığı başarının mimarları öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek çalışmaları ve gelecekle ilgili hedefleri hakkında sohbet etti.

Kaymakam Çiçek sohbette yaptığı konuşmada; “Of Fen Lisemizin yarışmalarda üst üste almış olduğu başarılar bizleri gururlandırıyor. İlçemiz adına, ilimiz ve ülkemiz adına gerçekten çok güzel başarılar elde edilmiş. Başarıda emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyorum. Yaptıkları projelere bakıldığında geleceğin Türkiye’sinin ihtiyaç duyduğu projeler olarak görülüyor. Bizler bu ve buna benzer çalışmalarınızda her daim yanınızdayız. Daha çok çalışıp daha güzel projelere imza atacağınıza da inanıyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Başarılarınız daim olsun.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt, Coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı, Bilişim Teknolojiler Öğretmeni Faruk İnan ve dereceye giren öğretmenleri makamında ağırlayan Kaymakam Hayrettin Çiçek öğretmen öğrencileri ödüllendirdi. Ödül töreni günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24