Kaymakam Çiçek koltuğu öğrencilere devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek koltuğunu öğrenciler Alamettin İşçi ve Nevra Saral’a devretti.

Kaymakam Çiçek koltuğu öğrencilere devretti

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı günü Atatürk tüm çocuklara bayram olarak armağan etmişti. Ülkemizde çocukların bu özel günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda ülke genelinde yöneticiler koltuklarını bir süreliğine çocuklara devrediyor.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de koltuğunu Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 3/D sınıfından Alamettin İşçi ve Nevra Saral adlı öğrencilere devretti. Koltuğa oturan öğrenciler; Bütün çocukların bayramını kutladı. Salgında tedbirlerin artırılmasını, herkesin kurallara uymasını bir an önce bu hastalıktan kurtulup okullarına ve arkadaşlarına kavuşmak istediklerinin ifade ettiler.

Kaymakam Hayrettin Çiçek de koltuk devir töreninde; “Ben de çocuklarımızın bu özel günlerinde ziyaretlerine teşekkür ediyorum. Kendilerine güvenleri ve geleceğe dair beklentililerinde ortaya koydukları performansları nedeniyle kendilerini, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Tüm dünya çocuklarının çocuk Bayramı kutlu olsun.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Öğrencilerin Of Kaymakamlığındaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürü Yaşar Osmanoğlu 3/ Sınıfı Öğretmeni Ali Paşa Baş katıldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından da ağırlandı. Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ederek günün anısına öğrencilere hediye takdim etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24