Kaymakam Arslan'dan Şehit ailelerine bayram ziyareti

Kurban Bayramı nedeniyle Of’taki Şehit Ailelerini ziyaret eden Of Kaymakamı Eren Arslan, Şehit ailelerinin buruk bayram sevincine ortak oldu.

Kaymakam Arslan'dan Şehit ailelerine bayram ziyareti

Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Tosçalı, Jandarma Komutan Vekili Hakan Aygül, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu ve Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Of’taki Şehit Ailelerine Bayram ziyareti yaptılar.

 

Şehit Polis Memuru Hüsnü Uyan’ın annesi Ayşe Uyan, Şehit Er Mehmet Karaca’nın annesi Ayşe Karaca ve Şehit Er Ekrem Ekşi’nin babası Ahmet Ekşi’yi ziyaret eden Kaymakam Arslan ve beraberindekiler, şehit anne ve babalarının bayramını kutladılar ve kendileri ile sohbet ettiler.

 

Şehit ailelerinin başlarının tacı olduğunu belirten Kaymakam Arslan, “Evlatlarınızın yerini tutamasak da devletimizin sizleri her daim hatırladığın göstermek, buruk bayram sevinçlerinizi neşelendirmek amacıyla her bayram olduğu gibi bu bayram da sizleri evlerinizde ziyaret ediyoruz. Bayramınızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

 

Yemişalan Köyü’nde ikamet eden Şehit Er Ekrem Ekşi’nin Babası Ahmet Ekşi; “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da sizleri yanımızda görmek bizleri mutlu etti. Allah sizlerden razı olsun. Evlat acısının yerini hiçbir şey tutmaz. Ama şehit babası olmak da her kula nasip olmaz. Her bayram evlatlarımızı özlesek de Şehitlik gururuyla bu acımızı yüreğimize gömüyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24