Kaymakam Arslan’dan kamu çalışanlarına Etik Eğitimi

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen seminerde Of’ta Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan çalışanlara Etik Eğitimi verildi.

Kaymakam Arslan’dan kamu çalışanlarına Etik Eğitimi

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen eğitim semineri ile Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından Of’taki Kamu Kurum ve Kuruluşları’nda görev yapan Yönetici ve çalışanlara Etik Eğitimi verildi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen seminere Of Garnizon Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, Of Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Yanık, Of Müftüsü Recep Onat, Of Emniyet Müdürü Konuralp Murat Türköz, Daire Amirleri ve Kamu çalışanları katıldı.

 

Slayt sunumu eşliğinde örneklerle etik olmayan davranışlar hakkında katılımcılara bilgiler veren Kaymakam Arslan; “Bu eğitimle birlikte tüm çalışanlarımızın işlerini yürütürken daha titiz davranacağına inanıyorum. Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullanılması için tüm kamu çalışanlarımıza ve yöneticilerimiz önemli görevler düşüyor. Hepimiz görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayretinde olmalıyız. Halkımıza en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde sunmak için çaba harcamalıyız” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24