Kaymakam Arslan ve Of Basını Of Zaman’ın Kahvaltısında buluştu

Zaman Gazetesi Of Temsilciliğinin organize ettiği kahvaltı programında Kaymakam Eren Arslan ve İlçede görev yapan basın mensupları bir araya geldi.

Kaymakam Arslan ve Of Basını Of Zaman’ın Kahvaltısında buluştu

Kahvaltıda konuşan Zaman Gazetesi Of Temsilcisi Habib Oğanberdi, Of’un Dünyaya açılan penceresi olan basın mensubu arkadaşlarımızla çeşitli vesileleri bahane edip bir araya gelmeye çalışıyoruz. Yeni büromuza taşınmamızda bir bakıma bir araya gelmemize, kaynaşmamıza, tanışıklığımızı pekiştirmemize vesile oldu. Davetimize icabet ettinizyeni büromuzuşereflendirdiniz. Başta Sayın Kaymakamımıza, Cemiyet Başkanımıza ve değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Kahvaltıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Arslan; “Zaman Gazetesi Of Temsilciliği tarafından medya çalışan ve yöneticilerine yönelik düzenlenen bu ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Dünyanın, Ülkemizin birbirini anlamaya, kaynaşmaya ve sevgi temelinde buluşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissettiğimiz bir dönemde böyle buluşmalar bunun vesilesi olmaktadır. Bizleri bir araya getirdiğiniz için sağ olun, var olun, eksik olmayın. İnsanlar bir birini tanıdıkça sorunları da daha kolay çözer, sıkıntıları da daha kolay omuzlar. Burada ki amaç sevgi saygı dayanışma ve hoşgörü olmalı. Kırmak, dökmek ve yakmak hepsi çok kolay. İşte ülkemizde son zamanlarda yaşanan olayları hepiniz çok yakından işiniz gereği takip ediyorsunuz. İki kişi bile yan yanayken birbirimizi anlamaya ve sevmeye ihtiyacımız var. Hele bizler elhamdülillah Müslüman’ız diyoruz. Birbirimizi sevmeden, iyi bir Müslüman olamayacağımız Allah’ın emri. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Ben bu anlamda bu atmosferle sevgiye vesile olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Gelecek Ramazan ayına hepimiz ailelerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde inşallah ulaşırız. Bayramı görmeyi Cenabı Allah bizlere nasip eder inşallah” diye konuştu.

 

Zaman Gazetesinin Of Basınını her zaman buluşturduğunu belirten Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Ömer Lütfü Saral; “Of basın mensupları olarak çeşitli vesilelerle bir araya gelmemizi sağlayan Zaman Gazetesi Temsilciliğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Of Zaman Gazetesinin yeni Temsilcilik bürosu hayırlı olsun” dedi.

 

Kahvaltıya Kaymakam Arslan’ın yanı sıra Of Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı ve Kuzey Anadolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Lütfü Saral, Of Havadis Gazete ve Web sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar, Canlı Of Gazete ve Web sitesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Serkan Kul, Atv ve Sabah Gazetesi Of Temsilcisi Adnan Ramoğlu, Karadeniz Gazetesi Of Temsilcisi Harun Yılmaz, Of’un Nabzı Gazete ve Web sitesi Muhabiri Fahri Hacıcaferoğlu, TRT Muhabiri Osman Eminoğlu, Kaymakam Özel Kalem Müdürü Nihat Yılmaz ve Of Onur Özel Eğitim AŞ Müdürü Cafer Peksoy katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. - 11 yıl Önce

İLÇE KAYMAKAMININ BU TÜR TOPLANTILARDA BULUNMASI GERÇEKTE İLÇE HALKINI MEMNUN EDER VE KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜRLER EDERİM.ANCAK ANLAMADIĞIM BİR KONU İLÇELERDE KAYMAKAMLIKLARDA ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ VARMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.DİKKATE ALINMASI GEREKİR KANAATINDAYIM.

DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

BU ORTAM İLÇEDE YARATILDIĞI İÇİN BAŞTA İLÇE KAYMAKAMI OLMAK ÜZERE TÜM KATILIMCILARA DA TEŞEKKÜR EDER SAĞLIK VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE.

Abdulkerim
Abdulkerim - 11 yıl Önce

Güzel gören, güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır buyruluyor, birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik,... güzel şeyler. Tebrik ediyorum.

abdullah tayyar
abdullah tayyar - 11 yıl Önce

birlik ve beraberlik adına yapılan bu ve benzeri faaliyetleri tebrik ediyorum.katılımcılara ve tertipleyenlere teşekkürler. özellikle insanların birbirine yabancılaştığı günümüzde bir araya gelmek için bahaneler bulmalı ve davet edildiğimiz yerlere de gitmeliyiz.saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24