Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’dan gazetecilere kahvaltı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of’ta görev yapan basın mensupları ile birlikte kahvaltı yaptılar.

Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’dan gazetecilere kahvaltı

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Of Kaymakamlığı tarafından Of'ta görev yapan gazeteciler için kahvaltı düzenlendi.

 

Of Belediyesi Sahil Tesisleri Ali Usta Yemek Salonu’nda düzenlenen kahvaltıya Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ile Yayın Kurulu Üyelerimiz Mustafa Yaşar, Şefik Üstündağ ve İzzet Keleş; Of’un Nabzı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Muratoğlu ile Yayın Kurulu Üyeleri Fahri Hacıcaferoğlu ve İmdat Osmanoğlu; Of Haber web sitesi sahibi Gökhan Çakır ile yayın ekibinden Merve Yeni, Ömer Alkan ve Gökhan Karataş; Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Of Temsilcisi Habib Oğanberdi, Caydeniz Web sitesi sahibi ve K.Ekspres Gazetesi Of Temsilcisi Halil Bayram, Taka Gazetesi Of Temsilcisi Şemsettin Öztürk, Karadeniz Gazetesi Of Temsilcisi Harun Yılmaz, Of Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Nihat Yılmaz ve Of Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fikret Tiryakioğlu katıldı.

 

Kahvaltıda konuşan Of Kaymakamı Eren Arslan “Basın mensuplarına ekonomik ve sosyal haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilişinin 52. yıl dönümü dolayısıyla tüm basın mensuplarının bu özel gününü kutluyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basının, ülkenin demokratik gelişimine katkıları azımsanmayacak kadar büyüktür. İlçemizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmede, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi yaparak ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine etkin rol oynayan, kamuoyuna  haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir görevi yerine getiren tüm gazetecilerin daha güzel şartlarda, daha verimli çalışabilecekleri nice mutlu ve başarılı yıllar diliyorum” dedi.

 

Of Belediye Başkanı Murat Saral ise yaptığı konuşmada “Siz değerli basın çalışanlarımızla böyle güzel bir ortamda buluştuğumuz için mutluluk duyuyorum. Zor şartlar altında ilçemizin gelişimine katkı sunmaya çalışıyorsunuz. Geçen yıl 10 Ocak’ta da buluşmuştuk. Bu yıl aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Bu mutluluk verici. Ayrıca geçen yıl aramızda olup da bu aramızdan ayrılan da yok. Bu daha da güzel. İnşallah ilçemizin gelişimine katkılarınızı arttırarak devam ettirirsiniz. Hepinizin gazeteciler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Saral, 10 Ocak’ın aynı zamanda idareciler günü olduğunu da ifade ederek günün anısına Kaymakam Eren Arslan’a bir plaket takdim etti.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar da 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Günün anısına Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’a birer plaket takdim etti.

 

Programın sonunda Of Belediye Başkanı Murat Saral, gazetecilere kalem ve ajandadan oluşan hediye paketleri takdim etti.

 

Of Havadis ailesi olarak 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bizleri kahvaltıda ağırlayan ve bizlerle birlikte olan Of Kaymakamımız Eren Arslan’a ve Of Belediye Başkanımız Murat Saral’a teşekkür ediyoruz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ö.f.ç
ö.f.ç - 11 yıl Önce

doğrusu ne kadar gazeteci varmış Of'ta haberimiz yok.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24