Kaymakam Arslan Okul Müdürleri ile toplantı yaptı

Of Kaymakamı Eren Arslan, Of’ta eğitim veren okulların müdürleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Arslan Okul Müdürleri ile toplantı yaptı
Eğitimde kalitenin ve başarısının arttırılması amacıyla, Of Kaymakamı Eren Arslan’ın başkanlığında Lise müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.   

 

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Adem Gündüz, Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve 6 Lise müdürünün katıldığı toplantıda eğitim camiasına seslenen Kaymakam Arslan; “Bu yıl 413 öğrencimiz Üniversite sınavına girecek. Bu öğrencilerimizin tamamının bir üniversiteye girmesini arzu ve temenni ediyorum. Bu kapsamda her müdürümüz okulunda sınava girecek öğrencimizin velisi konumundadır. Öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edelim. İhtiyaçlı olanlar varsa el birliği içerisinde bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışalım” dedi.

 

Bir öğrenciyi bile kaybetmeye tahammülleri olmadığını dile getiren Kaymakam Arslan; “Sorunun parçası olmak yerine, çözümün bir parçası olalım ve bir  çok şeyi hep beraber değiştirelim.Ekip ruhu içerisinde bir sinerji yakalayarak öğrencilerimizi Türkiye genelinde derece elde edecek şekilde çalışmalarına rehberlik etmeliyiz.. Yapacağımız çalışmalarda bir adım öne gidemezsek büyük vebaldeyiz. Yolumuz zor, çetin ve ağır. İdareciler olarak Of’ta yakalanacak başarılı bir ivme ile kısa sürede eğitimde en üst sıralara çıkacağımıza inancım tamdır” dedi.

 

Fırsat buldukça Okulları ziyaret eden ve sınıfları tek tek gezerek öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Arslan,önlerinde çok az bir zaman kaldığını belirterek, öğrencilere çok çalışmalarını ve sık sık soru çözmeleri tavsiyesinde de bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24