Karla mücadelede tüm imkânlar seferber ediliyor

Of’ta yoğun kar yağışının ardından mahalle yollarını yeniden ulaşıma açmak için çaba harcayan Belediye ekipleri, Erenköy’de meydana gelen ve yolu ulaşıma kapatan heyelana da anında müdahale ettiler.

Karla mücadelede tüm imkânlar seferber ediliyor

Of Belediyesi, Of’ta yağan yoğun kar yağışının ardından ulaşıma kapanan mahalle yollarını açık tutabilmek için karın yağışına aldırış etmeden yolları çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bir yandan kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, Erenköy Mahallesinde meydana gelen heyelana anında müdahale ettiler.

 

Heyelan sonrası vatandaşların mahsur kaldığı ihbarı üzerine harekete geçen belediye ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ederek heyelandan kapanan yolu ulaşıma açtılar.

 

Ekiplerin 24 saat göreve hazır halde beklediklerin belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Erenköy mahallemizde heyelan meydana geldi. Ekiplerimiz ve iş makinelerimiz anında müdahale etti. Meteorolojik veriler doğrultusunda karla mücadele ekiplerimizi 24 saat teyakkuz halinde bekletiyoruz. İlçe merkezinde ve yüksek kesimlerde görülen kar yağışı ile oluşan heyelanlara ekiplerimiz ile anında müdahale ediyoruz" dedi.

 

Of Merkezde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “İlçe merkezimizde çok şükür büyük bir sorun yaşanmadı. Fakat yüksek mahallelerimizde yoğun kar yağışı yaşandı. Meteoroloji ile sürekli temas halindeyiz. Yoğun kar yağışına karşı elimizde ki imkânlar dâhilinde hazırlıklarımızı yapmıştık. Yolları kapanan mahallelerimize anında müdahale ettik. Halkımızın mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yaptık. İş makinelerimizi ve personellerimizi yolları kapanan mahallelerimize yolladık. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile de sürekli temas ve koordine halindeyiz. Amacımız insanlarımızın mağdur olmamasıdır" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24