Kardeş okul öğrencileri kucaklaştı

Of 28 Şubat İlkokulu ile Tonya İlçesi Hoşarlı İlkokulu arasında “Hayat Paylaştıkça Güzeldir” sloganıyla yürütülmekte olan “Kardeş Okul” projesi kapsamında düzenlenen kermesin ardından okul ziyaret edildi.

Kardeş okul öğrencileri kucaklaştı

İlçesi 28 Şubat İlkokulu ile Tonya İlçesi Hoşarlı İlkokulu arasında “Hayat Paylaştıkça Güzeldir” sloganıyla “Kardeş Okul” projesi yürütülüyor. Paylaşmak güzeldir sloganıyla çıkılan yolda 28 Şubat İlkokulunda geliri Hoşarlı İlkokulu ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere kermes düzenlenmişti. Kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için 28 Şubat İlkokulundan kardeş Tonya Hoşarlı İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi.

koordinatörü 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcısı Sezgin İshak öncülüğünde, Muhammet Beşel ,Okul Rehber Öğretmeni Elif Öztürk Özdağcı ,Okul Aile Birliği Üyeleri Deniz Durmaz Ulusoy, Ayşegül Demir ve öğrencilerle Hoşarlı İlkokulunu ziyaret ettiler. koordinatörü 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcısı Sezgin İshak ziyaret ile ilgili olarak, “ Ziyaretimizde öğrencilerin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Karşılıklı hediyeleşmeler yaptık. Öğrencilerimiz arasında mektup arkadaşlıkları kuruldu. Önceden birbirine yazılan mektuplar el değiştirdi. Mesafeler paylaşmaya engel değildir ve engel de olamaz. Kurulan dostluklar öğrencilerimizin sosyal hayatlarına olumlu yansıyacağına inanıyoruz. Bu çalışmada okul müdürümüz Abdullah Hacıömeroğlu'nun desteği bizleri mutlu etti ve azmimizi artırdı. Ayrıca proje kapsamında yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’na, Şube Müdürümüz Hasan Tekke 'ye ayrıca misafirperverliği ile bizleri en güzel şekilde ağırlayan Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş’a ve Hoşarlı İlkokulu Müdürü Metin Çilingir’e okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Bu tür kardeşlik köprülerini sürdürmeye devam edeceğiz.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24