Karatecilerden 7 birincilik, 4 ikincilik, 5 üçüncülük

Trabzon’da düzenlenen okullar arası karate seçmelerinde Of’taki çeşitli okullarda eğitim gören Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı Sporcuları 7 birincilik, 4 ikincilik ve 5 de üçüncülük elde ettiler.

 Karatecilerden 7 birincilik, 4 ikincilik, 5 üçüncülük

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı Sporcuları, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen okullar arası il seçmelerinde de başarılarını gösterdiler.

 

Liseler arasında düzenlenen seçmelerde 4 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük elde eden sporcular, Ortaokullar arasında düzenlenen seçmelerde de 3 birincilik, 3 ikincilik, 3 de üçüncülük olmak üzere toplam 7 birincilik, 4 ikincilik ve 5 de üçüncülük elde ettiler.

 

LİSELERDE 4 BİRİNCİLİK

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Liseler arası seçmelerinde Of’tan Of Anadolu Lisesi, Of İmam Hatip Lisesi ve Of ŞAT Lisesi katıldı.

 

Of Anadolu Lisesinden Mustafa Samet Terzi, İsa Kabahasanoğlu ve Muhammet Emin Emer birincilik elde ederken, Zeynep Yüksel Yaşar ise ikinci oldu.

 

Of İmam Hatip Lisesi’nden Burhan Sönmez birincilik elde ederken Of Ş.A.T Lisesi’nden Çağdaş Mert Yaşar ile Oğuzhan Kılıç üçüncülük elde ettiler.

 

ORTAOKULLARDA 3 BİRİNCİLİK

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Ortaokullar arası il seçmelerine de Of’tan üç okul katılım sağladı.

 

Miktad Sarıalioğlu Ortaokulu’ndan Seyit Sefa Yılmaz 36 kiloda birinci olurken Resul Eroğlu ikinci, Efna Korkmaz ise üçüncü oldu.

 

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’ndan Mahmut Arif İbrahimoğlu birincilik elde ederken Mücahit Doğan ile Zübeyde Doğan ikincilik elde etti. Merve Ulusoy ise üçüncü oldu. 

 

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’ndan Emrullah Eren Ersoy 52 kiloda birinci olurken Fatih Yaşar ise üçüncü oldu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24