Karateciler Of’ta kampa girdi

Temmuz ayında Şanlıurfa’da yapılacak Türkiye Ümit Genç, Türkiye 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası ile Ağustos ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılacak Milli Takım kadrosunda yer alacak karateciler Of’ta bir günlük yoğunlaştırılmış kamp yaptı.

Karateciler Of’ta kampa girdi

13-17 Temmuz tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak Türkiye Ümit Genç, Türkiye 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası ve 22-24 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında yer alacak Türk Milli Takım kadrosunda oluşacağı şampiyonaya hazırlık için karateciler Of’ta bir günlük yoğunlaştırılmış kamp yaptı.

Of İlçe Stadyumunun altındaki antrenman salonunda sabah 10:00 -12:00, öğleden sonra 15:00 - 17:00 saatleri arasında kapm yapan karateciler eksiklerini görüp, eksiklerini gidermeye çalıştılar.

Karate Milli Takım Antrenörü ve Of Karate Spor Kulubü Antrenörü Salih Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kampa ; Of Karate Spor Kulubünden 6 sporcu, Beşikdüzü Halk Eğitim Karate Takımından 2 sporcu ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Yıldızlar, Giresun ili Yağlıdere ilçesi Yağlıdere Halk Eğitim Karate Takımı 7 sporcu ve Milli Takım Antrenörü Murat Yıldızlar Yomra Akademispor Kulübü Karate Takımından 4 sporcu ve Miili Takım Antrenörlerinden Nizamettin Ölmez katıldı. Pandemi tedbirleri dolayısıyla hazırlık kampı 19 sorcuyla sınırlı tutuldu.

Karate Milli Takım Antrenörü ve Of Karate Spor Kulubü antrenörü Salih Doğan kamla ilgili olarak; “Malum pandemi nedeniyle bir kez daha gördük ki spor insan hayatında çok önemli bir yere sahip.Yavaş yavaş normale döndüğümüz bu günlerde pandemi tedbirlerine de uyarak günübirlik de olsa faydalı bir kamp yaptık. Gerçekleştirdiğimiz kamp sayesinde sporcularımızın eksik yönlerini gördük. Üstelik bu süreçte yapılamayan maçlardan dolayı maç eksiklerimizi ve geliştirmemiz gereken yanlarımızı görmemiz iyi oldu.İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını Türkiye şampiyonasında ve milli takım elemelerinde alırız. Her zaman yanımızda olan, bizlere moral ve cesaret veren İlçe Spor Müdürümüz Özcan Demirel’e, bizlere tesislerini açan Tesis Müdürü Hamdi Alkan’a, daima yanımızda olan maddi ve manevi olarak bizleri destekleyen Of Karate Spor Kulubü Başkanı Serkan Şişik’e ve bizimle birlikte kampa katılan misafir takım antrenör ve sporcularına teşekkür ediyorum. Hepsine sağlıklı, spor dolu, başarılı günler diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of İlçe Stadyumu Tesis Müdürü Hamdi Alkan kamla ilgili;” Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin spor yaparak sağlıklı yaşamaları hepimizin arzusudur. Salih hocam ve ekibi çok güzel bir organizasyona imza attılar.Gençlerimizi önemli turnuvaya hazırlıyor. Bu tesisler zaten halkımız için ne kadar çok amacına uygun kullanılırsa o kadar amaca hizmet etmiş olacaktır.İnşallah bu tesislerimizdeki çalışmalar ülkemizin ulusal ve uluslararası düzeydeki başarılarına katkı sunmuş olur. Tüm sporcularımıza katılacakları turnuvalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Of Karate Spor Kulubü Başkanı Serkan Şişik de yaptığı açıklamda ; “Kısa da güzel bir kampm yaptık. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Of için, ülkemiz için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız kıt imkanlarla çok güzel işler yapıyor. Buı kadar gücü olan bir şehirden destek görememiz bizleri üzüyor. Bu çocuklar azıcık da olsa desteklenirse inanıyorum ki çok daha büyük başarışlara imza atacaklar. Ben de turnuvalara katılacak bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
hsn akyz
hsn akyz - 3 yıl Önce

Karatecilerimize başarılar diliyorum.

hsn akyz
hsn akyz - 3 yıl Önce

Karatecilerimize başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24