Kar yağışı köyleri vurdu, 3 belde ve 7 köyde elektrik yok

Kar yağışı Of’ta elektrik şebekesini çökertti. 7 Köye ve 3 beldenin bazı mahalleleri geceyi karanlıkta geçirecek.

Kar yağışı köyleri vurdu, 3 belde ve 7 köyde elektrik yok

7 Ocak Pazartesi sabahı başlayan kar yağışı gece boyu devam etti. Sulu kar nedeniyle elektrik hatları ağır yükü taşıyamadı ve çok sayıda mevkide direk yıkılmaları ve tel kopmaları yaşandı.

 

Of Merkez dışında belde ve köylere gün boyu elektrik verilemedi. Akşam saatlerine kadar arızası giderilen bölgelere elektrik verilirken 7 köye ve üç beldenin bazı mahallelerine elektrik verilemedi.

 

Ağaçseven, Keler, Başköy, Örtülü, Uluağaç, Tekoba ve Serince köyleri ile Cumapazarı, Uğurlu ve Gürpınar Beldelerinin bazı mahalleri de geceyi karanlıkta geçirecek.

 

Personel yetersiz, telefonlar cevap vermiyor

9 personelle hizmet veren Çedaş Of İlçe İşletme Şefliği, Of Merkez, Belde ve köylerdeki arızalara yetişmekte zorlanıyor. Trabzon’da takviye ekiplerle arızalar giderilmeye çalışılırken, vatandaşlar ise AKSA ÇEDAŞ’ın sorumsuzca davrandığını belirterek isyan ettiler.

 

444 9 186 nolu çağrı merkezi aramalara cevap vermezken soluğu Of İşletme şefliğinde alan vatandaşlar, tepkilerini dile getirdiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhsan saral
İhsan saral - 11 yıl Önce

Tedaş özelleştirilirken devlet işletmeci değildir diyenler hükümet yetkilileri, daha kaliteli hizmet alacağız, elektrik daha da ucuzlayacak hatta elektrik kesintileri sona erecek gibi kamuoyunu aldatıcı bilgiler verdiklerinde bütün dertleri aslında halkı düşünmek falan değil, halkı bir bilinmezin içine atmak olduğu gerçeği maalesef ortaya çıkmış durumda. Elektrik kesintileri devam ederken, elektrik faturaları konutlarda aylık yüz liranın üzerine çıkmış, elektrik hatlarında da her hangi bir yenileme olmamıştır. Tedaş özelleştirilmeden önce yanılmıyorsam Of ilçesinde iki veya üç arıza ekibi varken, 2013 yılında bu ekip sayısı bire indirilmiş, üstelik ekip eleman sayısı da azaltılarak bu yapılmış. Ey hükümet, lafla peynir gemisi yürümüyor, Allah rızası için bir müfettiş mi gönderirsiniz, yoksa bizzat siz mi ilgilenirsiniz, vatandaşın öncelikli sıkıntılarının giderilmesi için bir adım adın. Yok fiyatına özelleştirdiğiniz kamu mallarının, yeni sahipleri tarafından doğru dürüst işletilip, işletilmediğini bir kontrol edin lütfen.

Y.Hacıahmetoğlu.
Y.Hacıahmetoğlu. - 11 yıl Önce

Sayın Aksa Elektrik yetkilileri.İlçemizin zaten eskimiş ve her an arızaya müsait bir şebekesi mevcut iken, var olan çalışan sayısını azaltıp, arızalara müdahale etmek için bu defa personel sıkıntısı yaşandığı mazeretinde bulunduğunuz yaygın olarak konuşuluyor.Bu eğer böyle ise çok ayıp ve saygısızlık.Bu insanları karda kışta soğuğa mahkum etmek kimsenin hakkı değil.Biraz daha duyarlı olunması için şirket yetkililerini ciddiyete davet ediyorum.

Balekoglu
Balekoglu - 11 yıl Önce

Bu daha isin basi bekleyin daha neler olacak..sistem tamamen daha fazla kazanmak üzerine kurulmustur insan degeri arkaplana atildi .elfadiha

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24