Kar Of’ta keyfe dönüştü

Of, yılın 3.karına ev sahipliği yapıyor. Bu yıl kardan nasibini alan Of'ta kar kalınlığı belde ve köylerde bir metreye ulaştı.

Kar Of’ta keyfe dönüştü
Of, son yılların en yoğun kışlarından birini yaşıyor. 20 Ocak’ta yılın ilk karı ile tanışan Of, 1 ve 2 Şubat’ta en yoğun kara ev sahipliği yapmıştı.
 
10 Şubat sabahına da karla uyanan Of’ta okullar bir günlüğüne tatil edildi. 10 Şubat Cuma günü akşamı ve 11 Şubat Cumartesi sabah saatlerinde yağan yoğun kar, Of’u 3.kez beyaza bürüdü.
 
Of Merkezde 40-50 cm seviyelerine ulaşan kar kalınlığı, belde ve köylerde 1 metreye yaklaştı. Bütün belde ve köy yolları ulaşıma kapanırken Of merkezde de ulaşım ana güzergahlarda güçlükle sağlanabildi.
 
Gece oluşan buzlanma nedeniyle ulaşıma açılan belde ve köy yolları da buzlanma nedeniyle yeniden ulaşıma kapandı.
 
Kar yağışının hafta sonuna gelmesi ise vatandaşları sevindirdi. Büyük küçük herkes kardan adam yapma yarışına girdi. Kar nedeniyle işleri durma noktasına gelen esnaf, gününü kar temizleyerek ve kardan adam yaparak geçirdi.
 
İşte 10 Şubat ve 11 Şubat’ta yağan karın ardından Of’ta oluşan manzaralardan kareler…

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ümzüge
ümzüge - 12 yıl Önce

ALLAHA COK SÜKURLER OLSUN BU GÜZELLIGE KISI KIS YAZI YAZ YABAR INSALLAH DOGANIN DENKESI YERINE KELIR ALLAHIN KUVVEDIYLE COK DAHA KAR YAGAR INSALLAH AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

BREMEN
BREMEN - 12 yıl Önce

kar cok güzel,köyler cok güzel, of cok güzel, trabzon cok güzel,en güzelleri İMAN VE MÜSLÜMANLİKTİR...AMIN.

mehmet  VURAL
mehmet VURAL - 12 yıl Önce

Evet arkadaşlar bizler yıllar önçe istanbula yerleştik.Her yıl memleketimiz Trabzonumuza,ofumuza,köyümüze,yaylalarımıza gideriz.Genelde yazın memleketimizde oluruz.Kışın pek fazla gidemeyiz.İnanız ki tam bir memleket hasreti çekerken bu güzel OF HAVADİS Gazetemiz sitesinde bu kış manzaralı fotoğrafları görünce memleket hasretini az da olsa gidermiş oluyoruz.Bu nedenle of havadis gazetesinin tüm çalışanlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum.Ve tüm çalışmalarınızda başarılar dilerim sevgili of havadis gazete çalışanları

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24