KADEM’den Kadın Yasal Hakları konferansı

Kadın ve Demokrasi Derneği KADEM Trabzon Temsilciliği tarafından Of’ta “Kadın Yasal Hakları Eğitimi” konferansı verildi.

KADEM’den Kadın Yasal Hakları konferansı

Kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Trabzon Temsilciliği tarafından Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Orta Okulu Konferans salonunda “Kadın Yasal Hakları Eğitimi” konferansı verildi.

 

KTÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Oflu hemşerimiz Yrd. Doç. Dr. Ercan Sarıcaoğlu ve Dr. Hilal Yazıcı tarafından verilen konferansa bayanlar katıldı. Yaklaşık 2 saat süren konferansta alanında uzman kişiler tarafından kadınların üstlendiği roller, görevler ile kazanılmış ve edinilmiş hakları hakkında bilgiler verildi.

 

Kadın ve Demokrasi Derneği Trabzon temsilcisi Sevdegül Mungan; “Trabzon il içerisinde bu programlarımızın ilkini önceki ay gerçekleştirdik. Bizler herhangi bir menfaat ve çıkar beklemeksizin, aksine işlerimizin yoğunluğu arasında sosyal faaliyetlerde bulunmak, halkımızı bilgilendirmek ve alanında uzman kişileri halkımızla buluşturmak varsa sorunlarını dinleyerek yardımcı olmak için Kadem olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan yaklaşık iki yıl kadar önce Of ilçemizde yaşanan talihsiz olayın ardından öncelik sıramızı Of’a alarak ilçe bazında ilk konferansımızı Of’ta gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Bu güzel ortamda güzel bir program oldu. Ben derneğimiz ve şahsım adına bu salonu bize tahsis eden, programımıza katılan tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, program sonunda dernek yönetimine ve katılımcılara çay ikramında bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24