Kabahasanoğlu moral ziyaretlerine devam ediyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret ederek YGS öncesi kendilerine moral verdi.

Kabahasanoğlu moral ziyaretlerine devam ediyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu okullara yaptığı eğitim gezilerini sürüdüryor. Of Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret eden Kabahasanoğlu, yaklaşan YGS öncesi öğrencilere moral verdi.

 

İlk ziyaretini yabancı dil sınıfına yapan Müdür Kabahasanoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ardından 12 Mart’ta yapılacak olan YGS sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi.

 

Sınava girecek öğrencilere hatırlatmalarda bulunan Müdür Kabahasanoğlu, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. O nedenle okullarımızı geziyor, sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki sizler yarın daha büyük işler başaracaksınız. Çünkü ülkemiz zor günlerden geçiyor. 15 Temmuzu asla unutmayalım, unutturmayalım. 15 Temmuz’u darbe girişimine başarısız kılan; beğenmediğimiz, burun kıvırdığımız, okumamış fedakar insanlarımızdır.  Tankların altına, mermilerin karşısına bu insanlarımız göğüs gerdi. Bu fedakârlığı asla unutmayın. Eğer 15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı ülkemizin hali nice olurdu. Allah göstermesin belki Suriye gibi belki de onlardan daha kötü olurduk. Suriye ki tarihi yapıların muhteşem olduğu bir ülke idi. Artık onlardan eser kalmamış. Bugün ülkemize sığınan üç milyondan fazla insan mülteci, misafirimiz durumdadır. Allah kimseyi yerinden, yurdundan etmesin, vatansız bırakmasın. İstanbul çöplüklerinde karşılaşan Suriyeliler, Bize ne oldu; Şii, Sünni, Kürt, Arap diye birbirimize düştük? Şimdi halimize bakın, diyerek düştükleri acı durumu ifade ediyorlar. Bizlerde birlik ve beraberliğimizi kaybedersek aynı duruma düşeriz. Değerli gençler hepiniz ülkemizin birer yıldızısınız. Ufuklarınız ve idealleriniz yüksek olsun. Çünkü sizler çok büyük işiler başaracak yetenekte ve imkâna sahipsiniz. İnşallah yaklaşan sınavla hedeflerinize bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sohbetin ardından Müdür Kabahasanoğlu ilçe genelinde yapılan deneme sınavında okulda birinci olan 12/B sınıfı öğrencisi Hüseyin Gündüz’e hediye takdim etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24