Jandarmadan miniklere çocuk dergisi

Of İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine “Jandarma Çocuk” dergisi hediye edildi.

Jandarmadan miniklere çocuk dergisi

Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarmayı tanıtmak ve sevdirmek için Jandarma bölgesinde yer alan ilkokul öğrencilerine hediye edilmek üzere “Jandarma Çocuk” dergisi hazırlandı.

 

Of İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tanju Tanrıverdi, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine “Jandarma Çocuk Dergisi” hediye etti.

 

Jandarma’nın milletimizin içinden doğduğunu ifade eden Komutan Tanrıverdi; “

Jandarma milletimizin içinden doğmuş, onun güvenliği için kanun ve kuralları yerine getiren güvenlik görevlisidir. Çocuklarımız geleceğimizin en önemli güvencesidir. Jandarma Genel Komutanlığımız çocuklarımıza jandarmayı daha yakından tanıtmak, jandarmayı sevdirmek için “Çocuk Dergisi” hazırladı. Bizler de gelip bu güzel, hem eğitici hem de eğlendirici dergimizi öğrencilerimizle buluşturmak istedik. Sevgili çocuklar, ülkemizin kırsal alanında güvenliği sağlayan, vatandaşımızın ihtiyaçlarında her zaman yanında olan jandarmamızı ve diğer güvenlik görevlilerimizi sevin ve onlara hep dua edin. Çünkü onlar sizlerin içinizden gelen insanlar ve onlar ülkemizin güvenliğini sağmak için gece gündüz çalışıyorlar” dedi.

 

Bu tür çalışmaların karşılıklı olarak tanımayı ve sevgiyi artıracağını düşündüğünü ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Jandarmamızın böyle güzel ve anlamlı bir dergiyi okullarımızda dağıtması bizleri çok memnun etti. Bu dergi sayesinde öğrencilerimiz hem jandarmanın faaliyetlerini daha yakından öğrenmiş olacak hem de eğlenceli vakit geçirmiş olacaklar. Bu tür çalışmalar karşılıklı tanımayı ve sevgiyi artıracağını düşünüyorum. Ülkemizin birliği ve güvenliği için gece gündüz çalışan jandarma ve diğer güvenlik görevlilerinin rabbim yardımcıları olsun. Allah ayaklarına taş değdirtmesin” diye konuştu.

 

Dergi dağıtımına Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tanju Tanrıverdi Tim Komutanı J.Asb.Kd.Çvş. Merve Çamcı Ünlü, Okul Müdürü Cemal Kızıltay katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24