İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri Orman Haftasını kutladı

İsmail Yıldırım İlkokulunda düzenlenen Orman Haftası etkinliğinde çizgi film izleyen öğrencilere şapka, tişört ve fidan hediye edildi.

İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri Orman Haftasını kutladı

Türkiye’de 21-16 Mart tarihlerinde Orman Haftası olarak kutlanıyor. Ormanları korumak, çevre bilincini artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir çevre bırakma adına ülkemizde hafta ile ilgili çeşitli etkinlikler ve kutlamalar yapılmaktadır.

Of’ta Orman Haftası kutlama programı İsmail Yıldırım İlkokulunda yapıldı. Buradaki programa Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu, İsmail Yıldırım İlkokulu Müdür Yardımcısı Orhan Aygün, Of Orman İşletme Şefliği çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu öğrencilere haftanın önemi ile ilgili bilgiler verirken Orman Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitici ve öğretici çizgi film izlettirildi.

Şef Kuruoğlu, filmi izleyen öğrencilere çizgi filmlerde izledikleri ve ormanla ilgili öğrendikleri konularla ilgili sorular sordu. Program sonunda Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke ve Of Orman İşletme Şefi Elvan Atabey Kuruoğlu tarafından öğrencilere şapka, tişört ve fidan hediye edildi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24