İsmail Yıldırım İlkokulu 2 B sınıfından yılsonu eğlencesi

İsmail Yıldırım İlkokulu 2 B sınıfı öğrencileri düzenledikleri yılsonu etkinliği ile ailelerine ve davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattılar.

İsmail Yıldırım İlkokulu 2 B sınıfından yılsonu eğlencesi

Of Merkez İsmail Yıldırım İlkokulu 2 B sınıfı tarafından düzenlenen yıl sonu eğlence programında öğrenciler sergiledikleri performanslarıyla alkış aldılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan sınıf öğretmeni Hülya Sever, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ederken veliler de öğrencilerine gösterdikler ilgi ve alaka nedeniyle kendisine teşekkür ettiler.

 

Bir Canla Seviyorum Türkiye’m oratoryosuyla başlayan zengin içerikli program İlahi korosu, ödüllü yarışmalar, flüt korosu, fıkra canlandırması, slayt gösterileri, sihirbazlık gösterisi, tekerlemeler ve çekilişle son buldu.

 

Öğrencilerin özgüvenine hayran kaldığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Bu burada çocukların özgüvenlerini gördüm. Bunda öğretmenlerinin ve ailelerin payı büyüktür. Zaten eğitim hem aile hem de öğretmenle bir arada yürütülmelidir. İnşallah ilerde çok güzel yerlere geleceklerdir” ifadelerinde bulundu.

 

Sınıf genelinde en çok kitap okuyan öğrencilerden birinci olan Sude Naz Bekçi, ikinci olan Melike Akyüz ve üçüncü olan Yağmur Korkmaz ödüllendirildi.

 

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Okul Müdürü Rıza Ercihan, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Foto – Haber: Merve Sezgin

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24