İrfan Saral’dan Teşekkür Mesajı

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Pazar günü yapılan seçimlerin ardından yayınladığı mesajında Of’ta Başbakanla yarıştıklarını belirterek kimseye kötü söz söylemediklerini ve söyledi diyenlere haklarını helal etmeyeceklerini ifade etti.

İrfan Saral’dan Teşekkür Mesajı

30 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Saadet Partisi’nin Of Belediye Başkan Adayı olan ve seçimleri 2.sırada tamamlayan İrfan Saral, yaptığı açıklama ile seçimleri ve süreci değerlendirdi.

 

17 Aralık sürecinin seçimleri yerel seçimden uzaklaştırıp Genel Seçim havasına soktuğunu belirten Saral, yaşanabilir bir Of vaadi ile sunulan uçuk projelerin takipçisi olacağını ifade etti.

 

İşte İrfan Saral’ın mesajı;

DAVAMIZDA SAMİMİ OLDUK
Milli Görüş davasının neferleri olan arkadaşlarımız geniş istişareler sonucunda  bizi Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiler. Adaylık süresi boyunca geniş bir ekip ile gece gündüz azimle ve heyecanla çalışmalar yaptık. Mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak seçmenimizle buluştuk. Seçmenlerimize, Âdil bir hizmet anlayışı ile Of halkına hizmet edeceğimizi söyledik. Samimi bir eda ile seçmenin karşısına çıktık ve dertlerini dinledik. Bu anlamda bütün seçmenlerimiz bizlere büyük bir teveccüh göstererek çok büyük bir çoğunluğu bizi destekleyeceklerini söylediler. Bu ilgi ve alakalarından dolayı hepsine teşekkür ettik.


Sonuç olarak bize duyulan bu teveccüh maalesef sandığa yansımadı. 17 Aralık süreci bizi yerel seçimlerden uzaklaştırdı ve genel seçim havasına soktu. Maalesef biz Of ilçemizde sayın Salim Beyle değil Başbakanımızla yarışmak zorunda kaldık. Seçmenimizin önemli kısmı bu düşünce ile Ak Partiye destek verdi. Bütün  halkımıza bize karşı  göstermiş oldukları ilgi ve samimi alakadan dolayı teşekkür ediyorum.

 
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
“Yaşanılabilir Bir Of” sloganı çerçevesinde vaat edilen uçuk projelerin takipçisi olacağımızı, bunlar yapılmaz ise halkımızla bunları paylaşacağımızı, hiç kimsenin yapamayacağı projelerle halkımızın teveccühünü alıp duyguları ile oynanmasına müsaade etmeyeceğimizi belirtmek isterim.


Son olarak şunu da ifade ederek sözlerimi tamamlamak istiyorum. Seçim süreci boyunca gerek şahsım gerekse ekip arkadaşlarım olarak çalışmalarımızda rakiplerimize hiçbir iftira atmadık. Ne bizim dışımızdaki partiler, nede parti adayları hakkında olumsuz bir söz söylememeye özen gösterdik. Biz kendi projelerimizi anlatmaya gayret sarf ettik. Her ne kadar biz bir şey söylemeden, bizim hakkımızda kötü sözler söyledi diyenler çıktıysa da biz bunlara karşı da cevap vermedik.

 

Çünkü biz kendimizi biliyoruz ve gereksiz polemik ve gerginliğe girmeme adına bu süreci olumsuz bir havaya sokmama gayreti içinde olduk.  Bu anlamda bize iftira atanlara hakkımızı helal etmediğimizi belirterek bilmeyerek kalbini kırdığımız seçmenimiz varsa kendilerinden özür dileyerek tüm halkımıza  huzurlu ve saadetli günler diliyorum.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
akgün
akgün - 10 yıl Önce

yapmayın beyler, siz mi başbakanla yarıştınız , salim beyin nelerle yarıştığını biz çok iyi biliyoruz.yeilgiyi kabul edemeyip kılıf aramayın

nazife
nazife - 10 yıl Önce

keşke seçilen adaya başarılar dileseydiniz.akp nin başarısı ve salim başkanın başarısınıtakdir edebilmeniz temennesiyle

cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

sayın SALİM bey deyil AKP kazandi.....yinede SALİM be'ye hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24