İl Sağlık Müdürü Usta’dan yeni hastaneye ziyaret

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi toplantısı için geldiği Of’ta Of Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Usta’dan yeni hastaneye ziyaret

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Of Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Tahsin Akyüz’ün de eşlik ettiği ziyarette Müdür Usta, Of Devlet Hastanesi’nde düzenlenen (KİD) İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Sistemi toplantısına başkanlık etti.

Toplantının ardından inşaatı tamamlanmak üzere olan Yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan ve birimleri tek tek gezen Dr. Usta, inşaatın yapımını üstlenen firma yetkililerinden ve Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Müdürü Dr Usta ve Başkan Yardımcısı Akyüz, Of Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren COVİD-19 aşı alanları ve aşı odalarını da gezerek Başhekim Uysal’dan aşı faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başhekim Uysal; “Yeni hastane inşaatında nitelikli, ergonomik ve personelimizin rahat bir ortamda çalışmasını, hastalarımızın sunulan imkanlara daha rahat ulaşmasını sağlayacak konularda Sayın Müdürümüzle ve Başkan Yardımcımızla istişarede bulunduk. Hastane yönetim ekibimiz ve inşaatı üstlenen firma temsilcimiz de inşaatın son durumu ile ilgili bilgi sundular. Bu anlamlı ziyaretleri nedeniyle İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Ustaya ve Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dr. Hakan Usta da yaptığı açıklamada bu zorlu COVİD-19 pandemi sürecinde göstermiş oldukları üstün gayret ve başarı için hastane yönetimine ve çalışan personellere teşekkür etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 00:07

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 3 yıl Önce

HASTANENİN NE ZAMAN AÇILACAĞI HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLENMEDİMİ

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24