Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı

Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin emekleri görücüye çıktı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı

Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kutlandı. 

Türkiye’de bu yıl ilk defa  kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Of Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen program Of Halk Eğitim Müdürü Mahmut Şevket Şahin haftanın önemi ve kurum faaliyetleri hakkında bilgi verirken İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de haftanın ve Halk Eğitimi Merkezlerinin önemini belirten konuşmalar yaptılar. 

Konuşmaların ardından kurum faaliyetlerini tanıtıcı sinevizyon gösterimi yapıldı. Kurslarda eğitim alan öğrencilerin bağlama türkü gösterisi ilgiyle izlendi. Ardından Of Halk Eğitim Merkezi kurslarında kursiyerlerin ürettiği eserlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı. 

Açılış kurdelesini  Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu birlikte kestiler. Kaymakam Çiçek, Başkan Sarıalioğlu ve ziyaretçiler sergiyi ziyaret ederek usta öğreticilerden ürünler hakkında bilgi aldılar.

Programa Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okul ve kurum müdürleri katıldı.  
 

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2021, 04:15

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24