Hastikozlular Aşağı Kışlacık için seferberlik ilan etti

Aşağı Kışlacık (Hastikoz) Köyü Derneği Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz, düzenlediği teşekkür yemeğinde köy çalışma grubu komisyon üyeleriyle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Hastikozlular Aşağı Kışlacık için seferberlik ilan etti

Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi Derneği ve muhtarlığının birlik ve beraberliği örnek olmaya devam ediyor.

 

SEFERBERLİK İLAN ETTİLER

2017 Mart ayında Dernek Onursal Başkanı Hüseyin Ayaz, Mahalle Muhtarı Salih Ayaz ve Mahalle halkı bir araya gelerek Mahallenin anayolları başta olmak üzere mahallenin genel sorunlarının çözüme kavuşturulması için bir yol haritası belirlemişlerdi. Çalışmalarla alakalı olarak komisyonlar kurularak mahalle halkının da çalışmalarda görev alması sağlanmıştı.

 

Bir yandan çalışmalar devam ederken Ramazan Ayı’nın son akşamı düzenlenen birlik ve beraberlik iftarında mahalle sakinleri ile Of ve bölgedeki yöneticiler bir araya geldiler.

 

BAŞKAN AYAZ’DAN TEŞEKKÜR

Yapılan örnek çalışmaların ardından Onursal Başkan Ayaz, Muhtar Salih Ayaz ile birlikte komisyon üyelerine teşekkür yemeği ikram etti.

 

Trabzon Yıldızlı Akpınar Tesislerinde düzenlenen yemekte komisyon üyeleriyle bir araya gelen Onursal Başkan Ayaz, “Herşeyi devletten beklemek yanlış, bizlerde taşın altına elimizi koyuyoruz” diyerek Muhtar Ayaz ve komisyon üyelerine gerek iftar organizasyonunda ve gerekse mahallede yapılan çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

İSTANBUL’DA BÜYÜK TRABZON BULUŞMASI

27 yıldır aralıksız olarak Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan Onursal Başkan Hüseyin Ayaz, Kasım ayı içinde İstanbul’da büyük Trabzon buluşması gerçekleştirerek yeni bir oluşumun müjdesini de verdi.

 

Yemeğe Onursal Başkan Ayaz, Muhtar Ayaz ve komisyon üyelerinin yanı sıra Doktor Hakan Ayaz, Gazeteci Ahmet Külekçi, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş de katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24