Gürpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin protokolü imzalandı

Vatan Eğitim ve Teknolojileri Vakfı tarafından Taşhanpazarı’nda yapılacak olan Gürpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin protokolü Vali Yücel Yavuz tarafından imzalandı.

Gürpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin protokolü imzalandı

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Of’un eğitimine yapmış olduğu katkılarına bir yenisi daha ekleniyor. Vatan Eğitim ve Teknolojileri Vakfı tarafından Gürpınar’a Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacak.

 

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın himayelerinde 2007 yılında kurulan Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı tarafından Taşhanpazarı’na yapılacak olan Gürpınar Mahallesinde yapılması planlanan 18 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin protokolü imzalandı.  

 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un başkanlığında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Of Kaymakamlığı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı arasında imzalar atıldı. İmza törenine; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı Başkanı Mehmet Öztürk katıldı.

 

İmza töreninde konuşan Vali Yavuz; “Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum. En kısa zamanda bitirilip öğrencilerimizin hizmetine sunulmasını umuyorum. Okulumuzun Of’umuza, Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Okulumuzu yaptıracak Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfımıza teşekkür ediyor daha nice hayırlı hizmetler yapmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24