Güresen Mahallesine çok amaçlı halı saha

Akit TV tarafından Of’un Güresen Mahallesi’ne yaptırılan çok amaçlı halı sahanın açılışı Kaymakam Çiçek ve Başkan Sarıalioğlu tarafından açıldı.

Güresen Mahallesine çok amaçlı halı saha

Güresen Mahallesi halkı yeni yapılan çok amaçlı halı saha açılışının mutluluğu yaşıyor. Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu tarafından Of’un Güresen Mahallesi’nde Erkek Kuran Kursunun karşısında yapılan hem öğrencilerin istifade edebileceği hem de mahalle halkının nişan, düğün, konferans etkinliklerinde kullanabileceği halı sahanın açılışı yapıldı.

Açılış kurdelesini Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu ve Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu birlikte kestiler.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Güresen Erkek Kuran Kursu yöneticisi Metin Gurbetoğlu yaptı. Gurbetoğlu konuşmasında emeği geçenlere ve açılışa katılanlara teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Sarıalioğlu eserin öğrencilere ve tüm Güresen Mahallesi halkına hayırlı olmasını dileyerek bundan sonra da ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu da selamlama konuşmasında katkıları nedeniyle Başkan Sarıalioğlu, Kaymakam Çiçek, hayırsever gönül insanı Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu ve tüm destekçilere teşekkür ederek açılışa katılan misafirlerden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu ise yaptığı selamlama konuşmasında Kur’an Kursu’nu zaman zaman ziyaret ettiğini, kurs idaresini taleplerine kayıtsız kalmadıklarını, tesisinin merhum eşinin anısına yaptığını ifade ederek hayırlı hizmetlerde kullanacağına inanarak Kur’an kursu öğrencilerine ve mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de yaptığı açılış konuşmasında; Emeği geçen başta Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğluna ve tüm katılımcılara teşekkür ederek tesisin hayırlı olmasını diledi.

Protokol konuşmalarının ardından Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu duada bulundu. Duanın akabinde misafirlere yemek ve çay ikramında bulunuldu.

Açılışa; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu, Çay Fabrikası Müdürleri, Kuran Kursu Yöneticileri, öğrenciler ve mahalle halkı katıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 01:13

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24